PUBG MOBILE, 2.3 güncellemesi yayınlandı

PUBG MOBILE 2.3 Güncellemesi ile Lionel Messi’nin Global Chicken Cup onursal kaptanı olarak oyuna katılmasını, bir dizi futbol temalı öğe (oyun içi kıyafetler, araçlar), etkinlik ve daha fazlasını sunarak kutluyor.

PUBG MOBILE, 2.3 güncellemesi yayınlandı

PUBG MOBILE 2.3 Güncellemesi ile Lionel Messi’nin Global Chicken Cup onursal kaptanı olarak oyuna katılmasını, bir dizi futbol temalı öğe (oyun içi kıyafetler, araçlar), etkinlik ve daha fazlasını sunarak kutluyor. PUBG MOBILE unutulmaz bir spor sezonunu başlatırken güzel bir oyun bir diğeri ile buluşuyor. Oyuncular ayrıca Cycle 3 Season 9 ve Royale Pass Ay 17'nin bir parçası olarak bir dizi yeni kozmetiğin kilidini açabilecek. 

Kendilerini Erangel, Livik ve Nusa savaş alanlarında bulan oyuncular, Messi'nin Altın ayakkabılarını keşfetme fırsatına sahip olacak. Bu ayakkabılar kullanıcılarına değerli bir hız artışı sağlayacak veya tekme attıktan sonra rakipleri iniş noktasına doğru çekmek için kullanılabilecekleri Harika Futbol Topu’ndan yararlanmalarını sağlayacak. Öte yandan tek kişilik Zorb Futbol Topu Aracı, oyuncuları takım arkadaşları tarafından havaya fırlatılabilecekleri devasa bir futbol topunun içine hapsedilmesini sağlıyor. Daha fazla özel Messi eşyası ve kıyafeti de 23 Kasım'da başlayacak 2.3 Güncellemesinin ilerleyen bölümlerinde kullanıma sunulacak. 

Futbol Karnavalı alanının gelişiyle birlikte Erangel'in maden ocağı tamamen değişti. Oyuncular sadece belirli bir süre sonra açılan ve daha da değerli malzemelerin bulunduğu yeni hazineye erişebilecek ve savaş alanında yeni bir şansı değerlendirmek için bölgede otomatik olarak beliren Yeniden Doğma Kartı’nı almaya teşvik edilecek.

Tüm bunlara ek olarak oyuncular Erangel etrafına dağılmış Harika Futbol Toplarını ağlarla buluşturarak ekstra malzeme kazanabilecekleri farklı boyutlarda futbol sahalarına ulaşabilecekler. Oyuncular ayrıca büyük koruma sağlayan ancak çok fazla hasar aldıktan sonra patlayan Dev Futbol Toplarını kullanabilir, futbol şeklindeki sandıkları çağıran Futbol İşaret Fişeği silahlarını kullanarak futbol temalı Başlangıç Adası’nda savaşa hazırlanma fırsatına sahip olabilir. Böylece oyuncular daha oyun başlamadan önce güncellemenin birçok yeniliğini deneyebilecek.

Güncelleme oyuncuların Arkadaşlarınızla Rütbe Atlayın sisteminde ilk kez birbirlerinin daha hızlı rütbe atlamasına yardımcı olacağı ve takımlar oluşturmalarına olanak sağlayan Tek Hedef İçin Birleş etkinliğini içerecek. 20 Kasım'dan 3 Aralık'a kadar her gün arkadaşlarıyla bir takımda oynayanlar, derece koruması, ilk 30'da bitirildiğinde ekstra puan ve iki kat mücadele puanı gibi çok çeşitli avantajlardan yararlanabilecek.

Royale Pass 17. Ay: Yıldız İhtişamı içeriği, güncellenmiş RP Favori Kasaları ve daha fazlasıyla 19 Kasım'da gelecek. Diğer yenilikler arasında, takım arkadaşlarının maç içi Uçak Sıralamasında görünmeleri halinde onları işaretleyen bir sistem, Bonus RP Puanları ve Grup Satın Alma gibi detaylar içerecek.

Hibya Haber Ajansı