COVID-19 test kitleri için düzenlenen Time Critical gönderileriyle önemli bir sağlık kurumuna destek sağlıyor

covid-19-test-kitleri-icin-duzenlenen-time-critical-gonderileriyle-onemli-bir-saglik-kurumuna-destek-sagliyor-21042012

COVID-19 test kitleri için düzenlenen Time Critical gönderileriyle önemli bir sağlık kurumuna destek sağlıyor

Global lojistik sağlayıcısı GEFCO, çok uluslu bir sağlık hizmeti sağlayıcısı için 30-ton tıbbi ekipman taşıdı. COVID-19 test kitlerini de içeren bu gönderi, Fransa’dan Cezayir, Tunus ve Antiller'e, bu bölgelerdeki hastane ve özel laboratuvarların artan ihtiyaçlarına destek olmak için gönderildi.

GEFCO’nun Hava ve Deniz ekibi, kritik pandemi dönemi boyunca gönderileri haftalık olarak yönetiyor. GEFCO ekipleri Paris Orly Havalimanının kapatılmasının ardından tüm faaliyetlerin Charles de Gaulle Havalimanına aktarılması gibi bazı zorlu şartları başarıyla yönettiler.

Kilit malzemelerin tüm uyumluluk gereksinimlerinin karşılanarak, güvenli ve etkin bir şekilde sevk edildiği bu gönderi, çok kısıtlı bir zamanda tamamlandı. Müşteri, ekipmanı COVID-19 için yeni tarama testlerini desteklemede kullanacak.

Bu proje, GEFCO’nun PENTA'nın Slovakya ve Çekya’da COVID-19 ile mücadelesinde yardımcı olmak için Şanghay'dan Bratislava'ya yaptığı charter uçuşlarla büyük miktarda tıbbi malzeme taşımasında olduğu gibi son dönemde farmasötik alanda gerçekleştirilen Time Critical sevkiyatlardan bir tanesi.

GEFCO Hava ve Deniz Genel Müdür Yardımcısı Paul-Henri Freret, “Acil global teslimatlarla müşterilerimizin operasyonlarına destek olmak DNA'mızda var. Ayrıca, beklenmedik olaylar esnasında ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek amacıyla uzun süredir zaman açısından kritik (Time Critical) çözümler sunuyoruz.

Bu kriz, ekip olarak her türlü zorluğun üstesinden gelebilmek için müşterilere uyum sağlama, onlarla iş birliği yapma ve çok yakın şekilde çalışma becerilerinde daha da yükseklere ulaştığımızı gözler önüne serdi. Müşterilerimizin önemli çalışmalarını desteklerken kendi çalışanlarımızın güvenliğini ve onlara saygı duyulmasını sağlamaktan gurur duyuyoruz.”


Hibya Haber Ajansı