Maskot Koleksiyon MMORPG'si StoneAge World,18 Haziran'da Çıkış Yapıyor

maskot-koleksiyon-mmorpgsi-stoneage-world18-haziranda-cikis-yapiyor-03062012

Maskot Koleksiyon MMORPG'si StoneAge World,18 Haziran'da Çıkış Yapıyor

Tarih öncesi yaşam tarzı maceralar, App Store ve Google Play aracılığıyla 18 Haziran'da parmaklarınızın ucuna geliyor. Netmarble'ın dünya çapında ünlü Stone Age IP'sindeki en yeni oyun olan StoneAge World, maskot toplama ve rol yapma oyunu (RPG) mekaniklerini muhteşem bir şekilde birleştirip tarih öncesi toplumları esprili bir dille ele alan harika bir MMO deneyimi sunuyor.

Tectonika ülkesinde geçen, Netmarble’ın çevrimiçi Stone Age RPG’sinin sıra tabanlı bu mobil versiyonunda oyuncular, ülkesini düşmanlardan korumak için Maskotları toplayan, evcilleştiren ve eğiten “Antrenör” rolüne bürünecekler. Dinozorlar, tüylü mamutlar, domuzlar, kurtlar ve daha nicelerini içeren maskotlarla oyuncular Tectonika’yı yaklaşan Makine Medeniyeti’nin yolladığı bilinmeyen düşmanlardan koruyup tarih öncesi toplumu ve tuhaf adetlerini keşfedecekler.

StoneAge World’e resmi sitesinden ön kayıt yaptırıp daha sonra indiren tüm oyuncular 1.000.000 Taş (StoneAge World temel para birimi) kazanacak. App Store ve Google Play’de ön kayıt yaptıran oyuncular ayrıca 50.000 Kabuk (StoneAge World özel para birimi) kazanacak. Ön-indirme seçeneği oyunun açılışından bir gün önce, yani 18 Haziran’da açılacak. Ayrıca oyunun resmi ön kayıt sitesinde maskot etkinliği düzenlenecek.