Aksigorta ile Hayata Devam eden kadınlara özel mamografi kampanyası

aksigorta-ile-hayata-devam-eden-kadinlara-ozel-mamografi-kampanyasi-06032010

Aksigorta ile Hayata Devam eden kadınlara özel mamografi kampanyası

Sigortalıların ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak her geçen gün ürün ve hizmetlerini geliştiren Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, ‘Hayata Devam Sigortası’yla, Kadınlar Günü’ne özel olarak 8-15 Mart 2020 tarihleri arasında kadın müşterilerine ücretsiz mamografi ya da meme USG hizmeti hediye ediyor.

 

 

Kişiye özel danışman hekim

 

‘Kişiye Özel Sağlık Danışmanlığı’ ile Hayata Devam Sigortası’na sahip sigortalılar, poliçe teminat kapsamı içerisindeki tehlikeli hastalık veya durumlara ait tedavi süreçlerinde tüm Türkiye’de geçerli ve telefonla ulaşabileceği ‘pratisyen hekim danışmanlığı hizmeti’ alabilecek.

 

Ücretsiz transfer hizmeti

 

Hayata Devam Sigortası’nda geliştirilen ek hizmetlerle birlikte, İstanbul ve İzmir’de ikamet eden poliçe sahipleri, evi ve sağlık kuruluşu arasında; İstanbul ve İzmir dışında ikamet eden sigortalılar ise havaalanı ile ikamet adresi ve sağlık kuruluşu arasında ücretsiz transfer hizmetine sahip olacak.

 

Hediye check-up

 

Poliçe sahipleri oldukça kapsamlı olan Hayata Devam Sigortası ile ayrıca tek yönlü akciğer grafisi, EKG, tam kan sayımı ve tam idrar testi, sedimantasyon, açlık kan şekeri ve total kolesterolün ölçülerek, hekim tarafından değerlendirebileceği hediye check-up’ın da sahibi olacak.

“İhtiyaç duyduğunuz zor zamanlarda hep yanınızda”

 

Geçtiğimiz yıl genişletilen kapsam ile kanser tanısı konan poliçe sahipleri Tedavi Destek Paketi ile birlikte Aksigorta hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyaç duyulan zor zamanlarda sigortalıların yanında yer almaya devam ediyor. Hayata Devam Sigortası ile kendilerini ve sevdiklerini güvence altına alan sigortalılar; Kanser, Böbrek Yetmezliği, MS, Parkinson, Alzheimer ve Kalp Krizi gibi 13 hastalık ve tehlikeli durum için teşhisin hemen ardından destek ve ödeme alma güvencesine sahip oluyor. Paket kapsamında; MR ve BT görüntüleme işlemi, Radyoterapi ve Kemoterapi uygulama seansları, PET ve CT çekim işlemlerinin yanı sıra özel sektör veya üniversite hastanelerinde çalışan Öğretim Üyesi Muayenesi ücretsiz olarak poliçeye tanımlanıyor. Yenilenen ve anlaşmalı kurumlarda geçerli olan paket kapsamında ayrıca, sigortalıların kemoterapi uygulamaları ve diğer destek amaçlı ilaçların, ilgili kuruma ulaştırılması için ücretsiz transfer hizmeti de veriliyor. Tedavi Destek Paketi, tanı konulması itibariyle bir yıl süreyle geçerli oluyor.

 

Ani gelişen bu tür durum ve tehlikeli hastalık risklerine karşı güvence sağlayan sigortalılar ayrıca; yılda bir kez diş hekimi muayenesi, alt-üst çene diş taşı temizliği, diş röntgen filmi gibi hizmetleri içeren Diş Bakım Hizmetleri’nden de ücretsiz olarak yararlanabiliyor.


Hibya Haber Ajansı