Beşinci bölümde en iyi enstrüman kategorisi yarışıyor

besinci-bolumde-en-iyi-enstruman-kategorisi-yarisiyor-12072010

Beşinci bölümde en iyi enstrüman kategorisi yarışıyor

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip Liselerarası Müzik Yarışması heyecanı devam ediyor.

 

2015-2019 yılları arasında, icra, kız solist, erkek solist, sahne performansı, orkestra, enstrüman ve özel ödüller kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin ve okulların, 10 milyon kullanıcılı ‘’Hadi’’ kanalı üzerinden tekrar yarışarak oylanacağı, İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ın bu bölümünde, En İyi Enstrüman kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar yarışacak. Yarışacak kategorilerde, 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylamadan en fazla oyu alan okula, İpana tarafından karaoke müzik stüdyosu kurulacak.

 

Tüm dallarda ödül alan gruplar ve öğrenciler içinden en iyilerin seçileceği ve Ataman Erkul’un canlı sunumuyla Salı ve Perşembe günleri Hadi uygulaması üzerinden 21.30’da başlayacak yarışmanın beşinci bölümünde En İyi Enstrüman kategorisinde, dereceye giren 7 ilden 18 okul ve öğrenci yarışacak

 

All Star Heyecanı En İyi Enstrüman Kategorisiyle Devam Ediyor

 

Her bölümde farklı bir kategorinin değerlendirileceği All Star’ın, 14 Temmuz Salı günü ‘’Hadi’’ kanalından canlı yayınlanacak beşinci bölümde, son 5 yılda ‘’En İyi Enstrüman’’ kategorisinde dereceye giren adaylar sunulacak ve video oylaması başlayacak. Son 5 yılda enstrüman kategorisinde dereceye giren İstanbul, Aydın, Antalya, İzmir, Trabzon, Tekirdağ ve Mersinden 18 öğrenci en iyi olmak için yarışacak.

 

Yarıştıkları dönemden sunumların ve hatırlatma videolarının izleyicilerle paylaşılacağı heyecan verici yayında, 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylama sonucu en iyiler seçilerek sürpriz ödüller kazanacak.

 

Sadece Yarışan Değil İzleyen de Ödül Kazanıyor

 

Profesyonel olarak hazırlanan hatırlatma videolarının yanı sıra, sürpriz canlı bağlantılar ve eğlenceli sohbetler eşliğinde yapılacak yarışmada, her video gösteriminden sonra, izleyiciler arasında programın sonunda 8 soruluk müzik içerikli bilgi yarışması yapılacak.

 

Bu heyecana katılıp en iyileri belirlemek, eğlenmek ve destek olmanız için yapmanız gereken tek şey ‘’Hadi’’ uygulaması indirip, uygulama üzerinden Salı ve Perşembe günleri 21.30’da İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ı izlemek.


Hibya Haber Ajansı