''6. Kamera Elinde Geleceğin Cebinde Kısa Film'' yarışması

6.-kamera-elinde-gelecegin-cebinde-kisa-film-yarismasi-19032007

''6. Kamera Elinde Geleceğin Cebinde Kısa Film'' yarışması

Koronavirüs ile ilgili gelişmeler ve uyarılar ışığında tedbir amaçlı olarak, nisan ayı içinde gerçekleştirilmesi planlanan ''Kamera Elinde Geleceğin Cebinde'' kısa film yarışmasının ödül töreni mayıs ayına ertelendi. Bu nedenle yarışmanın son başvuru tarihi 27 Nisan 2020 olarak güncellendi.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenleri 12.500 TL'ye varan yatırım fonu kazanma fırsatı ve çeşitli hediyeler bekliyor.
 

Yarışmada birinci olan filmin yönetmeni 12 bin 500 TL değerinde yatırım fonunun sahibi olacak. İkinciye 10 bin TL, üçüncüye 7 bin 500 TL değerinde yatırım fonu kazandıracak yarışmada ilk 10'a giren yarışmacılar, 1 yıl geçerli İKSV Kırmızı Lale Kart Üyeliği kazanacak.

Dördüncü olan yarışmacı ise 2014'ten bu yana yarışmanın jüri üyesi olan ve 3 Ağustos 2019 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden Cüneyt Cebenoyan adına verilecek Cüneyt Cebenoyan Özel Ödülü kapsamında 5.000 TL değerindeki yatırım fonunun sahibi olacak.

 

Yarışmaya katılmak isteyenler, bütçe, birikim, yatırım, hedef


, gelecek, finansal planlama
, emeklilik
, risk
, portföy, yatırım vadesi (kısa, orta, uzun), pay (hisse), borçlanma aracı, tahvil/bono, kira sertifikası, yatırım fonu, bireysel emeklilik, aracı kurum, portföy yönetim şirketi, banka
 ve yatırım danışmanı kelimelerinden en az 10 tanesini kullanarak çektikleri 3 dakikayı aşmayan filmlerini 27 Nisan 2020 tarihine kadar www.kameraelindegelecegincebinde.com sitesi üzerinden doldurdukları formla elden, iadeli taahhütlü posta yoluyla veya kurye/kargo aracılığıyla sitede belirtilen adrese teslim edebilecek.

18 yaşını dolduran herkesin katılabildiği yarışmaya kayıt olmak için herhangi bir ücret ödenmeyecek.


Hibya Haber Ajansı