Nutella uygulaması, 550 bini aşkın kullanıcıya ulaştı

nutella-uygulamasi-550-bini-askin-kullaniciya-ulasti-03032009

Nutella uygulaması, 550 bini aşkın kullanıcıya ulaştı

Yazılım, tasarım, sosyal medya ve dijital pazarlama alanlarındaki hizmetleriyle 12 senedir sektörde adından söz ettiren Markakod’un Nutella Türkiye için hayata geçirdiği mobil uygulaması, 1.5 yılda 550 bin kullanıcıya ulaştı. "Nutella" adlı mobil uygulamada kullanıcılar, satın aldıkları Nutella kavanozlarının kapaklarının altında yer alan kodu, mobil uygulamaya girerek puan toplayabiliyor, bu puanlarla uygulama içerisinde yer alan hediyelerden kazanabiliyor. Nutella uygulaması, dinamik anket yapısı, anlık bildirimler ve çeşitli görevlerle kullanıcılara puan kazandırmayı ve kullanıcıları uygulama içerisinde aktif tutmayı amaçlıyor.

3 hafta üst üste haftanın uygulaması seçildi

Markakod'un çalışmalarını yürüttüğü Nutella mobil uygulaması "Nutella"; Mutluluğa Puan kampanya sürecinde 1.5 yılda 550 bini aşkın kullanıcıya ulaştı. Bu dönemde 650 binden fazla kod okutuldu, uygulama 3 hafta üst üste Apple Store’da haftanın uygulaması seçildi.

Uygulama globalde ödüle layık görüldü

Kullanıcılar ve Nutella arasındaki iletişimi merkeze koyan mobil uygulama, Mobile Marketing Association (MMA) tarafından Türkiye’de “En iyi mobil uygulama” alanında Altın, “En iyi promosyon” alanında Gümüş ödül aldı. Türkiye Ödülleri’nde bir Altın, bir Gümüş ödül sahibi olan Nutella, rekabetin uluslararası boyut kazandığı Global Ödüller’de de “En iyi mobil uygulama” kategorisinde Bronz ödül aldı.

Markakod'dan benzersiz mobil uygulama deneyimi

Uygulama özelinde yazılımdan tasarıma kadar uçtan uca bir iletişim ve proje sürecinin yanı sıra kullanıcılara kişiselleştirilmiş, dinamik ve benzersiz bir mobil uygulama deneyimi de sunan Markakod’un potföyünde yazılım hizmeti verdiği İGA, Koç Holding Ingage, LG, İpragaz, Kale, TÜGİAD, Saint-Gobain Weber, MARKA Konferansı gibi farklı sektörlerden birçok marka yer alıyor. 


Hibya Haber Ajansı