Yaz boyunca 50 GB Huawei Bulut Depolama, yeni abone olan tüm Huawei kullanıcılarına ücretsiz

yaz-boyunca-50-gb-huawei-bulut-depolama-yeni-abone-olan-tum-huawei-kullanicilarina-ucretsiz-01072012

Yaz boyunca 50 GB Huawei Bulut Depolama, yeni abone olan tüm Huawei kullanıcılarına ücretsiz

Huawei Yaz Teklifleri dahilinde gerçekleştirdiği kampanya ile tüm yeni aboneliklere 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olmak üzere ücretsiz 50 GB bulut depolama alanı hediye ediyor.

Huawei, kullanıcılarının verilerini ve telefon ayarlarını kablosuz olarak yedeklemelerini, geri yüklemelerini, verileri senkronize etmelerini ve kolayca aktarmalarını sağlayan HUAWEI Bulut Depolama’nın 50 GB boyutundaki paketini iki ay boyunca tüm yeni abonelikleri için ücretsiz olarak sunuyor.Kullanıcılar Huawei telefon veya tabletlerindeki ayarlar menüsünden Hesap Merkezi’ne giriş yapıp, burada bulunan Üye Merkezi seçeneğinden ücretsiz bulut depolama seçeneklerine ulaşabilirler. Kullanıcıların tekliften yararlanabilmesi için bir Huawei akıllı telefon ya da tabletle Huawei Kimlikleri ile kaydolması ve giriş yapması gerekmektedir.

Hem cihazlarının yedeklenmesini sağlayan hem de cihazlar arası dosya paylaşımını kolaylaştıran Huawei Bulut depolama ile kullanıcılar, çektikleri fotoğrafları bilgisayarlarına kolayca indirebiliyor ya da bilgisayarlarındaki dosyaları kolayca telefon veya tabletlerine gönderebiliyor.

Kullanıcılar aynı zamanda Huawei Bulut aboneliklerini istedikleri zaman, hiçbir ek ücret ödemeden iptal edebiliyorlar. Kampanya süresi dolduğunda, 50 GB bulut depolama alanı standart fiyatından ücretlendirilecektir.

31 Ağustos 2020 tarihine kadar sürecek Huawei Bulut kampanyası tüm P40, P30, Mate 20 ve P smart Serilerine ek olarak MateXs, Mate 30 Pro, Nova 5T, Y7 2019, Y6s, Y6 2019, Y5 2019, Y6p, Y5p akıllı telefonlar ile birlikte MatePad Pro, MatePad T 8 ve MatePad 10.4 tabletleri kapsıyor.

Hibya Haber Ajansı