Online satışlar için geçerli seçili ürünlerde net %50 indirim

online-satislar-icin-gecerli-secili-urunlerde-net-50-indirim-13052005

Online satışlar için geçerli seçili ürünlerde net %50 indirim

Yarım asırlık ustalığın ileri teknolojiyle birleştiği ürünleriyle bulunduğu her eve zenginlik katan İDAŞ, yenilediği web sitesine özel avantajlı bir kampanyayı kullanıcılarıyla buluşturuyor. idas.com.tr adresinden yapılan seçili yatak, baza, başlık ve mobilya alışverişlerinde net %50 indirim, kaliteli uyku tutkunlarıyla buluşuyor. 31 Mayıs 2020’ye kadar geçerli kampanyaya katılanlar, alınan ürünün ölçüsüne göre tek veya çift kişilik hediye nevresim takımının da sahibi oluyor!

İDAŞ yenilenen web sitesini reklam filmiyle tanıttı

İDAŞ, yeni kampanyasının duyurusunu reklam filmiyle yaptı. Reklam filmi, İDAŞ ürünlerinin ve yenilenen web sitesinin görüntüleriyle zenginleşirken, “Evden çıkmadan da yepyeni bir İDAŞ sahibi olabilirsiniz. idas.com.tr sizin için yenilendi. Üstelik şimdi seçili ürünlerde mevcut indirimlerin yanında nevresim takımı da hediye!” dış sesiyle yenilenen sitenin ve kampanyanın duyurusu yapılıyor. Film, “İDAŞ’la Herkese İyi Uykular” sloganıyla bitiyor.

50 yılı aşkın tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası konumunda bulunan İDAŞ, kullandığı kaliteli materyallerle ürettiği yataklarıyla müşterileri için huzurlu ve konforlu bir uykunun kapısını aralıyor. Sizde uykunuz için güzel bir adım atın ve idas.com.tr adresinden ihtiyacınıza uygun ürünlere göz atın.



Hibya Haber Ajansı