Kahraman Deniz distopyasının kapılarını “Tuzaklara Düştüm” ile aralıyor

kahraman-deniz-distopyasinin-kapilarini-tuzaklara-dustum-ile-araliyor-22052010

Kahraman Deniz distopyasının kapılarını “Tuzaklara Düştüm” ile aralıyor

Özgün yorumuyla özel bir dünleyici kitlesi olan müzisyen ve şarkı yazarı Kahraman Deniz’in yeni şarkısı “Tuzaklara Düştüm” Sony Music etiketiyle yayımlanıyor.

 

klip

 

Sözü ve müziği Kahraman Deniz’e ait olan şarkının düzenlemesi Cenk Çelik’e ait.

Son dönemde yayımladığı kendi şarkılarından oluşan single ve albümlerle dijital müzik platformlarında da geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçı, “Tuzaklara Düştüm” ile de müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak.

 

OTOPARKTA “TUZAKLARA DÜŞTÜM”!..

Yeni albümünün konsepti distopya olması sebebiyle video klipte de bu ölçüde karanlık bir atmosfer yaratmak isteyen sanatçı; karantina günlerinde olunması sebebiyle, şarkının ruhuna en uygun senaryo ile klibi otoparkta çekti. Görsel efektleriyle de dikkat çeken video klip, Mehmet Ali Engin yönetmenliğinde bir günde tamamlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=TNLfIF9o1Ao&t=29s

Kahraman Deniz’in distopyasına vurgu yapan “Tuzaklara Düştüm”ün dikkat çekici kapak tasarımında ise sanatçı Ebrahel Lurci’nin imzası bulunuyor.

 

klip

 

Sanatçı, yeni şiiri ve şarkısı “Tuzaklara Düştüm”ü aşağıdaki sözlerle ifade ediyor:

“Her şey değişiyor. İnsanın gücü yitiyor. En büyük kralların tacı nihayetinde paslı ve kırık, unutulmuş anılara gömülüyor. Ben de kırılıyorum ama kederden değil, kabuğumun değişmesi gerektiğinden. Sahip olduğum becerilerin üstünlüğüne karşı beslediğim hayranlığın yerle bir olduğu bir dönemden, her şeyin aynı anda çok önemli ve tümüyle beyhude görünebildiği bir geceden, kendimi bilmenin her şeyi bilmekten ibaret olduğu o zamansız ve mekansız yerden size bir şiir getirdim. Ahmakça bir cesaretle söylemek isterim ki; bu dünyaya ait değiliz. Öyleyse gücün de, kazanmanın da bir anlamı yok. Karanlığımıza, hastalıklarımıza ve kibrimize hapsolduysak, teslim olmayı öğrenemediğimizdendir. Bu yeni şiirim -yeni şarkım, sevgiyle dirilen korkusuzluğa, teslim olmaya ve bu dünyaya boyun eğmemeye dair...”


Hibya Haber Ajansı