Engelsiz Hobi Kursları'nda geri dönüşüm malzemeleri değerlendiriliyor

Akyazı SGM’de gerçekleştirilen Engelsiz Hobi Kursları'nda, öğrenciler marifetiyle geri dönüşüm malzemeleri yeniden değerlendirilerek çeşitli eşyalar üretildi.

Engelsiz Hobi Kursları'nda geri dönüşüm malzemeleri değerlendiriliyor

SAKARYA - 13.01.2023 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği etkinliklere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geri dönüşüm konusundaki hassasiyetini her platformda ortaya koyan büyükşehir belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursları ile engelli öğrencilere çeşitli eğitimler veriyor. Son olarak Akyazı SGM’de gerçekleştirilen kurslarda, bir grup engelli öğrenci, geri dönüşüm malzemelerinden çeşitli eşyalar üretti.

Uzman öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen programda, öğrenciler atıl malzemelerden, cam şişe boyama, duvar süsleri, tablolar, çantalar ve sepet gibi çeşitli ürünler üretildi. Eğitim boyunca oldukça eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, kullanışmış ve yarım kalmış iplerden kilim dokuma ve kullanılmış gazete kağıtlarından fiskos sehpa üretti. Öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine önemli katkılar sunan kurslarda, öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.


Hibya Haber Ajansı