MESKİ bayram için önlemlerini aldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Kurban Bayramı öncesi kapsamlı bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda bayramda yaşanabilecek olası sorunlara karşı alınacak önlemler detaylı olarak ele alındı.

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, teknik daire başkanları, şube müdürleri ve koordinasyon ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bayram süresince yaşanabilecek olası sorunlara karşı alınacak önlemler değerlendirildi. Toplantıda, içme suyu arzında oluşabilecek aksaklıklar, kanalizasyon hatlarında yaşanabilecek yoğunluklar ve vatandaşlardan gelebilecek talepler doğrultusunda müdahale planları hazırlandı. Bununla birlikte Mersin’in tüm ilçelerinde 7 gün 24 saat esasıyla görev başında hazırda bulunacak MESKİ ekipleri belirlendi.
Ayrıca MESKİ, bayram süresince TEKSİN ALO 185 çağrı merkezi aracılığıyla gelen taleplere hızlı ve etkin şekilde müdahale etmeye devam edecek.
Hibya Haber Ajansı