Bosch Termoteknik, eğitimlerine son hız devam ediyor

bosch-termoteknik-egitimlerine-son-hiz-devam-ediyor-26062001

Bosch Termoteknik, eğitimlerine son hız devam ediyor

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, Bosch Termoteknik Akademi ile 2020 yılında da eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar yaptığı eğitimler ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründeki yetkili servis, yetkili bayi, teknik meslek liseleri gibi birçok paydaşına fayda sağlayan Bosch Termoteknik Akademi, Covid-19 salgını sürecinde de sanal sınıflar aracılığıyla eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Bosch Termoteknik, 2020 yılının ikinci çeyreğinde sanal sınıflarda 681 çalışanına iç eğitim, 1.352 iş ortağına ise ürün eğitimi gerçekleştirdi. Eğitimlerde konu anlatımından sonra soru-cevap bölümüne de yer verildi. “Bilgi Paylaştıkça Çoğalır” mottosunu benimseyen, her zaman ve her koşulda gerek çalışanlarının, gerekse iş ortaklarının bilgilerini güncel tutmayı hedefleyen Bosch Termoteknik Akademi eğitimleri önümüzdeki süreçte de devam edecek.

Bosch Termoteknik Akademi

İş ortaklarının ve sektörün geleceği olan öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına katkı sağlamayı hedefleyen Bosch Termoteknik Akademi; eğitim kurumlarına hizmet içi eğitim veriyor ve cihaz ve görsel materyal gibi destek sağlıyor. Bosch Termoteknik Akademi, verdiği eğitim desteklerinin yanı sıra farklı eğitim kurumlarında sınıf ve atölye yenileme çalışmalarına da imza atıyor.

Hibya Haber Ajansı