Inveon, “Yenilikçiler için dünyanın en iyi iş yerleri” listesi’nde

inveon-yenilikciler-icin-dunyanin-en-iyi-is-yerleri-listesinde-06082002

Inveon, “Yenilikçiler için dünyanın en iyi iş yerleri” listesi’nde

Perakende ve tüketici ürünleri firmalarına kurumsal dijital ticaret çözümleri sunan Inveon, Amerikan aylık iş dergisi Fast Company’nin her yıl düzenli olarak paylaştığı “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” global listesine Türkiye'den tek şirket olarak girmeyi başardı. Listeye göre, Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri arasında Apple, Netflix, Amazon, Spotify ve NBA gibi şirketler yer alıyor.

ABD merkezli yayınlanan ve online versiyonu milyonlara ulaşan Fast Company Dergisi, “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesi ile her yıl binlerce şirket arasından, teknoloji dünyasını harekete geçiren ve dünyada bir fark yaratabilmek için çaba sarf eden şirketleri seçiyor. Geniş ekosistemi ve kuvvetli ürünleriyle farklılaşan, özgün iş modeliyle başta müşterileri olmak üzere tüm paydaşlarına değer katan Inveon, Fast Company Dergisi’nin bu yıl paylaştığı “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Türkiye’den listeye giren ilk ve tek şirket: Inveon…

Dünyanın dört bir yanındaki en çarpıcı inovasyonlar ve bu girişimlerin iş dünyası, endüstri ve kültür üstünde yarattığı etkiler incelenerek, Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri 2020 listesi hazırlandı. 2020 Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri listesi, bilgisayar bilimi, biyoteknoloji, ambalajlı tüketici ürünleri, kâr amacı gütmeyen kuruluş, eğitim, finansal hizmetler, siber güvenlik ve mühendislik gibi çeşitli sektörlerden seçildi. Inveon, 100 şirketin yer aldığı ana listede, inovasyonu temel değeri olarak alan ve çalışanların inovatif yaklaşımını teşvik eden yaklaşımıyla Türkiye’den listeye girmeyi başaran ilk ve tek şirket olarak dikkatleri üzerine çekti.

Inveon‘da uygulanan %100 eşit işe alım politikasının bir sonucu olarak, teknoloji sektöründeki düşük oranlara rağmen yöneticilerin %55’ini kadın yöneticiler oluşturuyor... Bunun yanı sıra her konuda, görev tanımından bağımsız olarak demokratik bir sistemle karar alınıyor. Inveon’un yeni ofisi seçerken dikkat ettiği kriterlerden, çalışan değerlendirme sistemine, yönetici ve yönetici adayları için hazırlanmış liderlik programına, eğitim organizasyonlarından, Ar-Ge merkezi ve Teknopark üyesi olmasına kadar yaptığı tüm çalışmaların arkasında temel aldığı inovasyon değeri yatıyor.

Konuya ilişkin görüşlerini bildiren Inveon Kurucu ve CEO’su Yomi Kastro“Inveon olarak, müşterilerimizle kazan-kazan yaklaşımıyla kurduğumuz yenilikçi ve özgün iş modelimiz, Ar-Ge merkezimiz ve ürün geliştirme felsefemiz gibi pek çok madde ile yaratıcılığı ve yenilikçiliği Inveon'un DNA'sına işledik. Bu emeklerimizin neticesinde Türkiye’den çıkan ve teknoloji üreten bir marka olarak Londra, Cenevre ve Dubai’de yer alan ofislerimizle tüm dünyadaki perakende markalarına e-ticaret platformları sağlıyoruz. Son yıllarda Deloitte Teknoloji Fast 50, Stevie ve Horizon ödüllerini alarak büyük başarılara imza atmıştık. 2020 yılında başarılarımıza yeni bir tane daha ekleyerek ABD merkezli Fast Company Dergisi’nin bu yıl hazırladığı “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesinde yer aldığımız için gururluyuz. E-ticaret alanında global başarılara imza atmak isteyen yenilikçi beyinleri Inveon'la birlikte değer yaratmaya davet ediyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı