Ara öğünlerin yeni efsanesi geldi

ara-ogunlerin-yeni-efsanesi-geldi-21022002

Ara öğünlerin yeni efsanesi geldi

Eker’in yeni ürünü “Efsane Meyveli Yoğurt”, ara öğünlerini renklendirecek hafif atıştırmalık seçeneği arayanların favorisi olacak. “Orman Meyveli”, “Kayısılı” ve “Çilekli” olarak üç farklı lezzet alternatifi ile gelen “Efsane Meyveli Yoğurt”, tüketicilerle buluşmaya başladı.

 

 

Ara öğünlerde hafif, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık arayışında olanlara Eker’in yepyeni bir önerisi var. Türkiye’nin en sevilen lezzet markalarından biri olan Eker, “Efsane Meyveli Yoğurt” adlı yeni ürünü ile ara öğününüzü keyifli bir şekilde tamamlama fırsatı sunuyor.

 

“Efsane Meyveli Yoğurt” ürün serisinde; “Orman Meyveli”, “Kayısılı” ve “Çilekli” olmak üzere üç farklı lezzet alternatifi yer alıyor. “Orman Meyveli” seçeneği, besleyici olmasının yanında meyve aroması ile lezzet şöleni yaşatıyor. “Kayısılı” seçeneği, içindeki kayısı parçaları ve yoğurdun yoğun kıvamı ile tok tutmaya yardım ediyor. “Çilekli” ise yoğun kıvamı ve içeriğindeki çilek parçaları ile tatlı bir lezzet sunuyor.

 

Başta yoğurt sevenler olmak üzere yeni lezzet peşinde koşan herkese hitap eden “Efsane Meyveli Yoğurt”, ara öğünlerde tercih edilebileceği gibi öğle yemeği yerine ya da hafif bir akşam yemeği olarak da tüketilebiliyor. Bu fonksiyonel ürünler, enfes tatları ile yemek sonrası hafif bir tatlı olarak da tercih edebiliyor.

 

Yoğurt ile meyvelerin mükemmel uyumu ile ortaya çıkan “Efsane Meyveli Yoğurt”, el değmeden paketleniyor ve raf ömrü boyunca tazeliğini koruyan 125 gramlık paketlerde tüketicilerle buluşuyor.


Hibya Haber Ajansı