Beşiktaş’ın dev destek kampanyasına ünlülerden tam destek

besiktasin-dev-destek-kampanyasina-unlulerden-tam-destek-25062001

Beşiktaş’ın dev destek kampanyasına ünlülerden tam destek

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başlattığı ve taraftarlarına destek çağrısı yaptığı “Bırakmam Seni” kampanyasına ünlülerden de destek yağdı. Spor, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin SMS’le katıldığı kampanyaya Fenerbahçeli ve Galatasaraylı isimler de destek verdi. Ünlülerin de desteği ile kısa sürede kampanyaya katılanların sayısı 240 bini aştı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan “Bırakmam Seni” destek kampanyası kısa sürede yoğun ilgi gördü. Kampanyanın startını veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyaz renklere gönül verenleri Beşiktaş’a destek olmaya çağırdı. “Bu kampanyayı Beşiktaş taraftarından aldığımız güçle başlatıyoruz” diyen Çebi, destek veren her Beşiktaşlının kulübün tarihindeki yerini alacağını söyledi.

Sanatçılar  “Bırakmam Beşiktaşım Seni” dedi 

Kısa sürede sosyal medyada çığ gibi büyüyen kampanyaya ünlü isimlerden de yoğun destek geldi. Aralarında Demet Akalın, Yılmaz Erdoğan, Hayko Cepkin, Hakan Altun, Burçin Büke, Zafer Algöz, Aras Bulut İyinemli, Erkan Can, Ali Sunal, Erdem Baş, Cem Adrian, Sarp Akkaya, Yağız Can Konyalı, Emin Önal, Erdem Baş, Reha Özcan ve Celil Nalçakan’ın da olduğu pekçok Beşiktaşlı ünlü isim  SMS ve sosyal medya mesajlarıyla kampanyaya destek verdi. Suna Yıldızoğlu, Sarp Apak, Reha Özcan gibi ünlülerin ve futbolcuların çektiği ‘Bırakmam’ videosu da sosyal medyada yoğun ilgi gördü. İlber Ortaylı’nın kampanyaya destek videosu da siyah beyaz camiada büyük ses getirdi. Ünlülerin de desteği ile kısa sürede kampanyaya destek verenlerin sayısı 240 bini aştı.

Fenerbahçe ve Galatasaraylı ünlüler de kampanyaya katıldı

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Cem Yılmaz ile Galatasaraylı Cüneyt Arkın ve Mahsun Kırmızıgül de Beşiktaş’ın kampanyasına “BIRAKMAM” yazıp 1903’e SMS atarak destek verdi. Sosyal medya hesabından SMS mesajını duyuran Cem Yılmaz; “Sevgili Beşiktaşlılar, ben bir Fenerbahçeli olarak vazifemi yaptım... Beşiktaş candır, bırakmam yazıp 1903’e SMS gönderelim” diye yazdı.

Rıdvan Dilmen’den sürpriz Metin Ali Feyyaz videosu

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen de Beşiktaş kampanyasına destek veren isimlerden oldu. Aynı dönemde futbol oynadığı Beşiktaşlı Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’ın “Bırakmam Beşiktaşım Seni” dediği videoyu yayınlayan Rıdvan, futbolseverleri  kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Haluk Levent’ten konser daveti

Kurduğu AHBAP derneği ile yardıma ihtiyacı olan ailelere yardım eli uzatan Haluk Levent ise, Beşiktaş kulübünün kampanyasına konser desteği vereceğini açıkladı.

Siyasetçiler de kampanyaya destek verdi

Siyasetin önde gelen isimleri de Beşiktaş’ın Bırakmam kampanyasına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında “Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, asla BırakmamSeni! Var ol Beşiktaş” mesajı yayınladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce, Dr. Kerem Kınık, Prof. Dr. Ümit Özdağ, Tuncay Özkan, Prof. Dr. Vefik Arıca da kampanyaya destek veren isimler arasında yer aldı.

Hibya Haber Ajansı