Metin Hara: " Ne olursa olsun sevgiden ve umuttan vazgeçme"

metin-hara--ne-olursa-olsun-sevgiden-ve-umuttan-vazgecme-06042001

Metin Hara:

“İNSANIN CENNETİ SEVDİKLERİNİN YANIDIR”

“Evde kaldığım süre boyunca üretken hissediyorum kendimi”

“En çok Burgazada’ya özlem duyuyorum”

“Bolca çizgi film seyrediyorum”

İnsanagüven kurucusu, yazar ve konuşmacı Metin Hara, MAG Nisan sayısında yer alan #evdekal günlüğü için evinde nasıl zaman geçirdiğini anlattı.

 

Bolca çizgi film izlediğini belirten ünlü yazar, “Bu süreçte daha üretken hissediyorum. Uzun zamandır vakit ayıramadığım birçok şeyle ilgileniyorum” dedi. Covid-19 nedeniyle evlerimizde zaman geçirdiğimiz sürecin yalınlık hissiyle kendisine iyi geldiğini belirten Hara, “Süreç bittikten sonra ilk yapak istediğim şey ailemi ve yeğeni görmek istiyorum. Bu süreç yalınlık hissi ile bana iyi geldi. Artık otoparktaki aracın ya da giydiklerinin, taktıklarının bir önemi yok” dedi.

 

Tüm Dünya’yı sarsan Covid-19 salgını ile ilgili #evdekal çağırısının altını çizen başarılı yazar ve konuşmacı Metin Hara, “Kendi kendimize kaldığımız bir dönem. Yüzleş, kız, üzül, gülümse, affet… Ne olursa olsun sevgiden ve umuttan vazgeçme “ diyerek MAG aracılığı ile mesajını yayımladı.

 

Neşesi ve samimiyetiyle kısa zamanda tanıyıp sevdiğimiz Wilma Elles’in kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Açalya Samyeli Danoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Arda Sayıner, Aslı Çelik Hatemi, Ayşe Kucuroğlu, Candan Varnalı, Etel Baler, Raşit Bağzıbağlı, Rıfat Çebi, Tuğçe Postoğlu, Yağız İzgül gibi kendi alanında başarılı bir çok ismin #evdekal günlüğü röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.


Hibya Haber Ajansı