-17072011

Kaynak sektörünün lider şirketlerinden Lincoln Electric Türkiye inventör platformu üzerine kurulan; %100 çalışma çevriminde 125 amper akım veren, plazma kesme, işaretleme ve oluk açma işlemleri için yüksek performans sunan en yeni makinesi FlexCut®125’i piyasaya sürüyor. Mümkün olan en temiz ve en hızlı kesimi sunan yeni FlexCut®125; orta büyüklükte bir atölye ya da endüstriyel ağırlıklı bir imalat işlemi fark etmeksizin tüm çalışmalarda ihtiyaçların çok daha ötesinde bir performansa sahip. İşletme maliyetlerini de önemli ölçüde azaltan FlexCut®125; üstün kesim kalitesi sunan sabit akımlı plazma kesme güç kaynağı sayesinde tekrarlanan işlemlere olan ihtiyacı düşürüyor. Torç ve sarf malzemesi ile ürün tasarımı noktasında altı kat daha uzun sarf malzeme ömrü sağlayan FlexCut®125 basit, güvenilir ve dokunmatik bir ark başlatma seçeneğiyle yüksek frekanslı başlatma sistemlerinden kaynaklı arıza sorunlarının çoğunu ortadan kaldırıyor. Lincoln Electric Türkiye’nin özellikle çelik imalatı, boru kesme, yapısal çelik imalatı, otomotiv ve gemi inşası endüstrileri için özel olarak tasarladığı yeni ürünü FlexCut®125 plazma kesme makinesini ve yenilikçi çözümlerini www.askaynak.com.tr adresinden incelenebiliyor.

 

Plazma kesme makinesinden beklenenin çok daha ötesinde bir performans sunan FlexCut®125; plazma işaretleme özelliğine sahip tek makine olması, tüm yüzeylerde işlem gerçekleştirmeye olanak vermesi ve en iyi kesme ve işaretleme performansıyla kendi sınıfındaki diğer ürünlerden ayrışarak kaynak sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Makine; mekanize kesme uygulamasında 25 mm’ye kadar yumuşak çelik malzemenin delinmesi veya genişletilmiş metallerin kesilmesi gibi işlemlerde kaynak ustalarının daha az kenar eğimi ve üstün kenar kalitesi elde etmesine imkan veriyor.

 

Kaynak profesyonellerine kolay ve pratik uygulama imkanı sağlayan FlexCut 125’in ön yüzeyinde bulunan LCD ekran ile ayarlar kolayca takip edilebiliyor, basınç regülatörü düğmesi ile sistem basıncı istenilen şekilde ayarlanabiliyor. FlexCut 125 ile yüksek frekanslı başlatma sistemlerine gerek duymadan kaliteli ve güvenilir bir ark elde edilebiliyor. Bütün plazma kesme işlemleri için maliyetleri kontrol altında tutmanın kritik bir önem taşıdığı göz önünde bulundurulduğunda FlexCut 125 altı kata kadar daha uzun sarf malzeme ömrüyle de işletme maliyetlerini önemli ölçüde düşürüyor. Daha yüksek kesme hızları sayesinde daha kısa sürede daha fazla üretkenlik elde edilmesine imkan veren FlexCut 125 ile tamamlanan kesim neredeyse çapaksız görünüme kavuşuyor.

 

FlexCut 125 ve Lincoln Electric Türkiye’nin diğer ürünleri www.askaynak.com.tr adresinden incelenebiliyor.


Hibya Haber Ajansı