Doğayla iç içe güvenli tatilin tadını Kozluyalı Glamping’de çıkarın

dogayla-ic-ice-guvenli-tatilin-tadini-kozluyali-glampingde-cikarin-02072001

Doğayla iç içe güvenli tatilin tadını Kozluyalı Glamping’de çıkarın

Assos’un huzur ve sakinlik vadeden yeni rotası Kozlu köyünde, zarif mimarili taş evleriyle ünlü Kozluhan’a dört kilometre uzaklıktaki Kozluyalı Glamping, doğayla iç içe ve huzurlu bir tatil hayal eden misafirlerini bekliyor. Kaz dağlarının Kuzey Ege’nin serin sularıyla buluştuğu yerde ve Midilli adasına komşu olan Kozluyalı, Behramkale Assos antik limanına da 15 km uzaklıkta.

Kaz Dağları’nın oksijen deposu eteklerinde yer alan ve yerleşimin yüzyıllar öncesine dayandığı Kozlu Köyü el değmemiş doğası ve sadeliğe açılan detaylarıyla keşfedenlerin hayranlığını kazanmaya devam ediyor. Tarihi ve mimarisiyle merak uyandıran Kozlu Köyü, taş evleri ve rafine hizmetleriyle tatil kavramını yeniden anlamlandıran Kozluhan Otel’e ev sahipliği yapıyor.

Sağlıklı bir ortamda, güvenli bir tatil alternatifi arayanlar için doğal yapısını koruyan ve zarif detaylarıyla dikkat çeken taş evlerde konaklama imkanı sunan Kozluhan, sadece 14 odasında konaklama hizmeti veriyor. Değişen tatil anlayışıyla birlikte kişiye özel güvenli bir konaklama ayrıcalığı sunan Kozluhan’da alışılmıştatil konforu, yeniden belirlenen güvenli tatil anlayışıyla birleşiyor. Yörenin geleneksel dokusuna, rengini gökyüzünün derin maviliğinden alan Kozluyalı plajı ve bereketin simgesi zeytin ağaçları eşlik ediyor. Doğayla iç içe kişiye özel tatil arayışının yükselen trendi Glamping, alınan geniş hijyen önlemleri ve sosyal mesafe kurallarıyla sizi özlediğiniz yaz tatiliyle buluşturuyor.

Eviniz kadar güvenli bir tatil

Otel konforunu sadelikle harmanlayarak huzurlu bir alan yaratılan Kozluyalı Glamping, aldığı önlemlerle doğayla iç içe ve güvenilir bir tatil anlayışı sunuyor. Yatak seçiminden aydınlatma detaylarına, havalandırma sisteminden izole iç mekana kadar masalsı bir dekorasyonla tasarlanmış özel çadırlar, alınan yüzdeyüz hijyen önlemleriyle sosyal mesafe kurallarına uygun ve sağlıklı bir ortamda konaklama konfora sahip.

Denize nazır keyifli tadımlar Kozluyalı’da

Pırıl pırıl tertemiz plajıyla Kozluyalı Glamping, rahatlatıcı deniz keyfinin yanı sıra muhteşem bir manzaraya da ev sahipliği yapıyor. Profesyonel ekibiyle misafirlerine yöre lezzetlerinin yanı sıra özgün tatlar da sunan restoran sağlıklı ve lezzetli spesiyaller deneme fırsatı sunuyor. Taze deniz ürünleri ve Ege’nin aromatik otlarıyla zenginleşen menüsünde mis kokulu kekik ağaçcıklarıyla beslenen Ayvacık etiyle hazırlanmış et yemekleri de ilgi görüyor. Sardalya, zeytin ve zeytinyağı cenneti Kozluyalı’nın keyifli restoranında ayırca, sardalyanın farklı tekniklerle pişirilen çeşitlerine özel marinasyonlu sunumları, hamur işleri, özel tatlılar, iştah kabartan dolmalar ve tazeliğini denizin bereketinden alan günlük balık çeşitleri de yer alıyor. Özel kokteyllerin ve fresh tatların yer aldığı barıyla da göz kamaştıran restoranda tüm masalar Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği sosyal mesafe kurallarına uygun olarak konumlanıyor. Alınan yüksek hijyen önlemleriyle sık dezenfekte edilen restorana ait tüm servis gereçleri özel koruyucu kılıflarla sunuluyor. Menü seçiminin temassız şekilde masalarda yer alan QR kodu okutarak gerçekleştiği restoranda konuklar gönül rahatlağıyla yemeğin tadını çıkarıyor.Kesintisiz huzurun tadını güvenli ve size özel hizmetlerle yeniden tasarlayan Kozluyalı Glamping için yerinizi şimdiden ayırtın.

Hibya Haber Ajansı