Pierre Fabre Türkiye’de hasta erişimi ve tüketici ilişkileri direktörü ataması

pierre-fabre-turkiyede-hasta-erisimi-ve-tuketici-iliskileri-direktoru-atamasi-27072010

Pierre Fabre Türkiye’de hasta erişimi ve tüketici ilişkileri direktörü ataması

İlaç sektörünün deneyimli ismi Nisa Sarıca, Pierre Fabre Türkiye “Hasta Erişimi ve Tüketici İlişkileri Direktörü” olarak atandı.

2007 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Nisa Sarıca, kariyerine Ankara UCB Türkiye’de Kamu İlişkileri Uzmanı olarak başladı. Yine aynı firmada Kamu İlişkileri Müdürü pozisyonuna terfi eden Sarıca, ardından Novo Nordisk Türkiye’de Pazara Erişim Müdürü ve sonrasında Novartis Türkiye Oftalmoloji İş Biriminden sorumlu Kıdemli Pazara Erişim Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak kurucu ortağı olduğu Doctrinemed’te Pazara Erişim ve Kamu İlişkileri Direktörü olarak kariyerine devam eden Sarıca, pazar ve hasta erişimi, fiyatlandırma ve geri ödeme, ruhsatlandırma ve kamu ilişkileri gibi alanlarda tecrübeye sahiptir.

Genel Müdür Dr. Hande Demirdere’ye bağlı olarak görev alacak olan Nisa Sarıca, Pierre Fabre Türkiye’nin Ruhsatlandırma, Kalite, Vijilans, Fiyatlandırma & Geri Ödeme, Kamu İlişkileri ve Medikal faaliyetlerini kapsayan Hasta Erişimi ve Tüketici İlişkileri departmanına liderlik edecek.


Hibya Haber Ajansı