Evde kalan çocuklara yeni oyun arkadaşı: Ajan Binky

evde-kalan-cocuklara-yeni-oyun-arkadasi-ajan-binky--01042011

Evde kalan çocuklara yeni oyun arkadaşı: Ajan Binky

Aile boyu kahkahanın kanalı Boomerang, neşeli ve renkli çizgi filmleri ile evde kalan çocuklara eğlenceli zaman geçirme fırsatı tanıyor. İnsanlığı uzayın bilinmeyen tehlikelerinden koruyan ‘uzay kedisi’ Ajan Binky ve ekibinin maceraları hafta içi 18.30, hafta sonu 17.15’te çocuklarla buluşuyor.

Kahkaha dolu çizgi filmlerin kanalı Boomerang, evde kalan çocukların kapısını eğlenceli bir çizgi filmle çalıyor… İnsanları tehlikelerden korumak için çalışan ‘uzay kedisi’ Ajan Binky, Boomerang TV’de derslerini bitiren çocukları bekliyor. Ajan Binky ve ekibinin maceraları hafta içi 18.30, hafta sonu 17.15’te Boomerang TV’de çocuklarla buluşuyor.

Sıcak yuvasında bir ev kedisi olarak yaşamını sürdürdüğü sanılan Ajan Binky, aslında insanlığı uzaydan gelen tehlikelere karşı koruyan bir uzay kedisi… İnsanlığı koruyan ev hayvanlarından oluşan Binky’nin ekibinde deneyimli lider Fluffy, Ninja kedi Gracie (kedi), Binky’nin oda arkadaşı evin köpeği Gordon, su kaplumbağası Nola ve akvaryum balığı Loo ve Binky’nin oyuncağı Ted yer alıyor. Binky ve arkadaşları, anne ve oğlundan oluşan küçük bir aileyle birlikte yaşıyor.

Boomerang TV yeni çizgi filmlerinin yanı sıra, www.boomerangtv.com.tr adresinde eğlenceli oyunlar ve neşeli videolarla çocukları bekliyor. Boomerang TV’nin Youtube kanalında yer alan ‘kendin yap’ videoları ile çocuklar hem eğleniyor hem de keyifli zaman geçiriyor.


Hibya Haber Ajansı