Kahta Bedensel Engelliler Derneği'nden engelli depremzedeler için yardım çağrısı

ADIYAMAN-18.02.2023-HİBYA- Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, engelli depremzedeler için tekerlekli sandalye, baston, protez, konuşan saat, işitme cihazı ve hasta bezi gibi malzemeler konusunda yardım çağrısında bulundu.

Kahta Bedensel Engelliler Derneği'nden engelli depremzedeler için yardım çağrısı

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde faaliyet gösteren Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, kullandıkları tekerlekli sandalye ve protez gibi malzemeleri enkazların altında kalan engelliler ile depremde yaralanan vatandaşların büyük sıkıntı yaşadıkları dile getirerek, acil olarak tekerlekli sandalye, baston, protez, konuşan saat, işitme cihazı ve hasta bezi desteği çağrısında bulundu.

Aslan, yaşanan depremler sonrası bölgede yaşayan engellilere yardımcı olabilmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Afet olduğu an itibariyle o bölgede yaşayan engelli dostlarımızın kullandıkları tekerlekli sandalye, protez ve işitme cihazı gibi malzemeleri enkazların altında kaldı. Depremde kurtulan engelilerimizin yanı sıra sakat kalan vatandaşlarımızında fazla olduğu malum. Tüm hayırseverlerimizin bu konuda desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Hibya Haber Ajansı