Galaksinin koruyucuları savaşa hazırlanıyor

galaksinin-koruyuculari-savasa-hazirlaniyor-28052011

Galaksinin koruyucuları savaşa hazırlanıyor

Netmarble bugün Marvel’ın ‘Galaksinin Koruyucuları’nın Süper Kahraman takımından esinlenilen popüler mobil oyunları MARVEL Future Fight için yeni bir güncelleme yayınladı. Tüm yeni Galaksinin Koruyucuları karakterleri, görevleri ve kostümleri toplayıp tecrübe etmeleri için Ajanlara şimdi açıldı.

Galaksi’nin Koruyucuları takımıyla bağlantılı olan beş yeni karakter oyuna eklendi: Beta Ray Bill, Phyla-Vell, Darkhawk, Nova (Richard Rider) ve Gladiator. Ayrıca oyunculara toplayabilmeleri için Star-Lord için bir Yere indirilmiş kostüm ve Cezalandırıcı için bir Kozmik Hayalet Sürücü kostümü eklendi.

Bugünün güncellemesi şle MARVEL Future Fight ‘a ayrıca Galaksi’nin Koruyucuları’nın yeni bir Epik Görev’i ilave edildi. Yeni hikayesel mücadele Star-Lord ve yeni Koruyucular’ın evreni kurtarmak için olan savaşlarına odaklanmaktadır. Ajanlar görevleri oynadıkça ve yeni kahramanlar kazandıkça Star-Lord ve Beta Ray Bill’i eğitebilirler.

MARVEL Future Fight’ın diğer ekleri şunları içermektedir:

  • Star-Lord şimdi Kategori-3’e yükseltilebilir ve yeni bir nihai yetenek açılabilir.
  • ‘Potansiyelinin Farkına Var’ özelliği Beta Ray Bill, Phyla-Vell, Darkhawk, Nova (Richard Rider) ve Gladiator için açıldı.
  • ‘Potansiyel Uyandır Özelliği’ ve Beta Ray Bill için yeni uyanmış yetenekler açıldı.
  • Kahraman büyüme puanları güçlendirildi ve içerik durum panosu, büyük baş düşman ve ana simgelerin kullanım kolaylığı geliştirildi.