Yardımsever gruptan Şanlıurfa’daki öğrencilere destek

yardimsever-gruptan-sanliurfadaki-ogrencilere-destek-15072010

Yardımsever gruptan Şanlıurfa’daki öğrencilere destek

Yardımsever grup son yardımlarını Şanlıurfa’daki öğrencilere yaptı. Yapılan açıklamada Şanlıurfa’da ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri dağıtan yardımseverler tarafından 17 öğrenciye burs verildi, 20 haneye erzak yarımında bulunuldu, 1 duyma engelli öğrenciye de işitme cihazı verildi.

Her hafta farklı bir ilde destek

Kolsuzlar Burs ekibi grup sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, her hafta farklı bir ilde bulunacaklarını belirterek, “Pırıl pırıl gençlerimizi bulmak, hedeflerine bir adım daha yaklaşmaya vesile olmak için çalışıyoruz. İleride kimi doktor, kimi mühendis, kimi veteriner, kimi de öğretmen olacak gençlerimize yardımcı olabilmek için canla başla çalışıyoruz. Bizler de bu yolda ilerlemelerine bir nebzede olsa destekte bulunduysak ne mutlu bize. Ekibimiz son olarak Şanlıurfa’daydı, gelecek hafta farklı bir yerde olacağız. Elimizden geldiği kadar, her hafta bir ilimize gidip böyle öğrencilerimizi bulmak ve onlara da yürüdükleri bu yolda destek vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada kitlelerin büyüdükçe desteklerin de büyüyeceği belirtilirken “Ekibimiz her geçen gün büyüyor. Ne kadar çok kişi olursak, yardımlarımız da aynı oranda büyüyecek. Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde ihtiyacı olan insanlara ulaşmamız onlar için çok önemli.” ifadeleri kullanıldı.