Şirket haberleri

sirket-haberleri-04082009

Şirket haberleri

AKGUV – Şirket payları bugünden itibaren AKYHO kodu ile işlem görmeye başlayacak.

CEOEM – Şirketin yarı zamanlı çalışma düzenine Ağustos boyunca devam edeceği açıklandı.

DAGI – Kısa çalışma ödeneği desteğinin 1 ay daha uzatıldığı açıklandı.

DENCM – Sermaye artırımından elde edilen 8,9 milyon TL fonun yatırımların finansmanında kullanıldığı açıklandı.

EGEEN – Yatırım teşvik belgesi kapsamında, yerli alım listesinin 582.000 TL arttırılması ve bir yıl ek süre verilmesi konusunda başvuruda bulunulduğu, Pınarbaşı Merkez Üretim Tesisindeki modernizasyon çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

GSRAY – Futbolcusu Maicon’un transferi konusunda Al Nassr Saudi Club ile 1,4 milyon euro bedel ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

KAREL – Vodafone’nun Ankara, Kayseri, Samsun, Adana, Diyarbakır ve Erzurum Bölgelerinde yer alan 51 ildeki baz istasyonları ile fiber optik hatlarının ve İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Erzurum, Diyarbakır, İzmir, Antalya, KKTC Lefkoşa'da kurulu Vodafone Teknoloji ve Vodafone Veri Merkezlerinin her türlü bakım, onarım ve kurulum hizmetleri işi ihalesinin kazanıldığı açıklandı.

KARTN & JANTS – VBTS kapsamında şirket paylarına 18 Ağustos’a kadar tek fiyat işlem yöntemi getirildi.

ODAS – JCR Eurasia tarafından şirketin, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nun "BBB (Trk)" seviyesinden yatırım yapılabilir seviyede kalınarak "BBB- (Trk)" olarak revize edildiği, nota ilişkin görünümün ise ‘Stabil' olarak teyit edildiği açıklandı.

TSPOR – Futbol A Takım teknik direktörlüğü konusunda Edward John Ikem Newton ile yeni sezonda devam edilmesi yönünde karar alındığı açıklandı.

VAKBN – 134 gün vadeli 92,8 milyon TL ve 148 gün vadeli 93,1 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

YAPRK – Bir tarafı sağmal barınağı, diğer tarafı genç hayvan barınağı olarak kullanılan yapıda genç hayvan barınağı olarak kullanılan tarafın tamamen sağmal barınağına çevrilmesi için yapılan tadilatların tamamlanıp kullanıma hazır hale geldiği açıklandı.

ZOREN – JCR Eurasia tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Notu teyit edilirken, notlara ilişkin görünüm ise ‘Stabil' olarak belirlendi.

IHEVA –Birleşik Bayiler Distrübütörlük tarafından 59.250.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %0,94’e geriledi.

Haşim Cihan Yazgan tarafından 59.250.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %16,90’a yükseldi.

METUR – Kanber Özcan tarafından 28.637 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,01’e yükseldi.

PEGYO – Yediler Grup Gıda tarafından 2.622.305 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %9,76’ya geriledi.

YATAS – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 8,80 – 8,89 TL fiyat aralığından 62.178 adet pay geri alındı.

ASELS – Şirket sermayesi yarın 1,14 milyar TL’den kar payından %100 oranında bedelsiz olarak 1,14 milyar TL artışla 2,28 milyar TL’ye çıkarılacak.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı