Sun Express, mevcut durum hakkında bilgilendirme

sun-express-mevcut-durum-hakkinda-bilgilendirme-02042004

Sun Express, mevcut durum hakkında bilgilendirme

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak girişimi SunExpress, 30 yıl önce Almanya ve Türkiye arasında köprü olmak ve yolcularımızı güvenilir bir şekilde tatil destinasyonlarına ve ailelerine ulaştırmak için kuruldu.

Ancak bazen istisnai durumlar, istisnai çözümler gerektiriyor. Bu doğrultuda, “Avrupa’yı eve uçuruyoruz“ sloganı ile son birkaç hafta içinde eşi benzeri olmayan bir çaba ile özel uçuşlar gerçekleştirdik. Bu zor dönemde 30.000'den fazla yolcumuzu evlerine ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Tur operatörlerimiz ve Almanya Dışişleri Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz yakın çalışmalar doğrultusunda, Türkiye’den, Mısır’dan ve son olarak birkaç gün önce Senegal’den yolcularımızı güvenli ve rahat bir şekilde evlerine ulaştırdık. 

Şu anda yaşadığımız olağanüstü durum ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımızı geçici olarak askıya almak durumunda kaldık.

Koronavirüs’e karşı dünya genelinde verilen mücadeleye bağlı olarak ülkelerin getirdiği seyahat kısıtlamaları kaldırıldığında, uçuş operasyonlarımıza tekrar başlamak için gerekli hazırlıklar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi önceliğimiz, sizleri güvenli, aktarmasız ve rahat bir şekilde tatilinize ve sevdiklerinize ulaştırmak.

Bu zorlu zamanlarda size her zamankinden daha fazla esneklik sunmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, Türkiye’ye ve Türkiye’den olan uçuşlarımız için kış tarifemizin büyük bir kısmını satışa sunduk. Böylelikle kış tatil dönemi de dâhil olmak üzere yeniden rezervasyon yapabilmeniz için 27 Mart 2021’e kadar seçenek sunuyoruz. 

Müşteri Hizmetleri’miz sizlerden çok sayıda soru ve talep alıyor. Her birini cevaplamaktan mutluluk duyuyoruz. Müşteri Hizmetleri‘mizde çalışan kişi sayısını büyük ölçüde artırarak bekleme süresini 5 dakikadan daha az bir süreye indirdiğimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Ancak artan yoğunluk durumuna göre bekleme süreniz uzayabilir. Bunun için şimdiden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.  

SunExpress üzerinden satın alınan biletler, yaklaşan veya planladığınız seyahatler ile ilgili detaylı bilgi almak için sunexpress.com’da yer alan ve önemli bilgilendirmeleri kapsayan SSS bölümünü inceleyebilirsiniz.

Verdiğimiz bu zorunlu arayı hayatınızda önemli olan şeylere odaklanarak değerlendirmenizi dileriz. Sizi sevdiğiniz yerlerde sevdiklerinize tekrar kavuşturacağımız günleri heyecanla bekliyoruz.
Hibya Haber Ajansı