Outdoor Factory ve L3DFX ortaklığını duyurdu

Outdoor Factory, merkezi Amerika’da bulunan L3DFX kreatif stüdyosu ile ortaklığını duyurdu.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklığını duyurdu

Outdoor Factory, merkezi Amerika’da bulunan L3DFX kreatif stüdyosu ile ortaklığını duyurdu. Outdoor Factory ve L3DFX ortaklığı, iki markanın temalı eğlence parkları, turistik alanlar, müzeler, su parkları, oteller, havaalanları, spor kulüpleri, alışveriş merkezleri ve belediyeler gibi kamusal alanlardan oluşan global müşteri kitlesine sektörün anahtar teslim çözümlerini sunacak.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleri ile Outdoor Factory, 2010 yılından beri tasarım ve uygulama alanında sektörün önde gelen şirketlerinin başında geliyor.

Outdoor Factory ve L3DFX Ortağı Barbara Tunca, “2023'ün ilk çeyreğinde beşten fazla proje tasarlayacağız. Yine yıl içinde dört yeni müzeyi hayata geçireceğiz. Outdoor Factory'nin 200 kişilik ve L3DFX'in 45 kişilik uluslararası ekipleri, birbirlerini tamamlayıcı ve mükemmeliyetçi iş disiplinleri ile birlikte büyümeye devam edecek” dedi.

L3DFX ise, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World, Coney Island, Palace Entertainment, Six Flags, Inc., NFL, MLB gibi seçkin markalara kapsamlı projeler geliştiriyor.

L3DFX Başkanı Paul Ciesiun, ‘’ İki marka arasındaki sinerji, ilham veren olağanüstü müşteri deneyimleri yaratma yolunda global yeteneklerimizi geliştirecek. Temalı eğlence sektörünün lider markaları olarak Outdoor Factory ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

L3DFX & Outdoor Factory Satış ve İş Geliştirme Şefi Emily Popovich, "Hizmetlerimizi ve tekliflerimizi dünya çapında genişletirken, Kuzey Amerika'daki müşterilerimize beklentilerinin ötesinde hizmet vermek için L3DFX ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bizim için gökyüzü gerçekten sınır ve daha yeni başlıyoruz" dedi.

L3DFX’nin profesyonel hizmetleri ve çözümleri Outdoor Factory’nin başta Kuzey Amerika olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine kapsamlı müşteri deneyimi sunarken, yeni pazarlarda büyümesine de katkı sağlayacak.

Hibya Haber Ajansı