Gensenta’nın yeni ticari direktörü Selim Özyılmaz oldu

gensentanin-yeni-ticari-direktoru-selim-ozyilmaz-oldu-31032012

Gensenta’nın yeni ticari direktörü Selim Özyılmaz oldu

Amgen Türkiye’nin üst yönetim kadrosunu güçlendirme çalışmaları doğrultusunda, Nefroloji İş Birimi Müdürü Selim Özyılmaz, Gensenta Ticari Direktörü olarak atandı.

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye’de Nefroloji İş Birimi Müdürü olarak görev yapan Selim Özyılmaz Gensenta Ticari Direktörü olarak atandı. Lisans ve yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Özyılmaz, iş hayatına finans sektöründe yüksek lisans döneminde adım attı. Ardından Peppers & Rogers Group Yönetim Danışmanlığı firması ile gerek Türkiye gerekse yurtdışında, alanında lider birçok firmaya yönetim kurulu düzeyinde danışmanlık desteği veren Özyılmaz, ilaç sektörüne Novartis ile giriş yaptı.

Selim Özyılmaz, Novartis Türkiye’de Strateji, İş Mükemmelliği, İş Geliştirme, Dijital Tanıtım gibi birçok farklı alanda sorumluluk aldıktan sonra firmanın farklı iş birimleri arasındaki iş geliştirme fırsatlarından sorumlu Asya, Pasifik, Orta Doğu ve Afrika bölgesel direktörlüğü görevini üstlendi. Özyılmaz, 2017 yılında dünyanın dev biyoteknoloji şirketlerinden biri olan Amgen’da Satış ve Pazarlama Mükemmelliği ekibinin başına geçti. Aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Selim Özyılmaz, portföyün ticari anlamda sürdürülebilirliği ve rekabetçiliğin güçlendirilmesi amacıyla iş birimlerini tek bir yönetim altında birleştiren Amgen Türkiye’de Şubat 2019’da Nefroloji İş Birimi Müdürü olarak atandı. Özyılmaz, Kasım 2019 itibariyle hem Türkiye hem de dış pazarlardan sorumlu Gensenta Ticari

 


Hibya Haber Ajansı