Odeabank, Kredi Garanti Fonu kefaletli kredi protokolüne katılıyor

odeabank-kredi-garanti-fonu-kefaletli-kredi-protokolune-katiliyor-30032009

Odeabank, Kredi Garanti Fonu kefaletli kredi protokolüne katılıyor

ODEABANK, Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) COVID-19 salgınıyla mücadele için devreye aldığı işletmelere yönelik Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli kredi protokolüne katılma kararı aldı.

Odeabank, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle açıkladığı ekonomiye destek paketinin ardından, Türkiye Bankalar Birliği’nin “Çek Ödeme Destek Kredisi” ve “Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği” paketlerine katılacağını açıkladı.

Odeabank tarafından yapılan açıklamada “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde müşterilerimize destek olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Odeabank olarak COVID-19 salgınının istihdam, üretim, ticaret ve ödeme sistemine olası etkilerini asgari seviyede tutmak amacıyla devreye alınacak olan Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli Çek Ödeme Destek Kredisi ve Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği paketlerine katılım sağlayacağız.” denildi.

Açıklamada Çek Ödeme Destek Kredisi ve Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği paketlerine başvurmak isteyen şirketlerin detaylı bilgi için müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilecekleri belirtildi.


Hibya Haber Ajansı