Her zamankinden daha yalın ve daha akıllı Bticino’dan YENİ anahtar priz serisi Classia by BTicino

her-zamankinden-daha-yalin-ve-daha-akilli-bticinodan-yeni-anahtar-priz-serisi-classia-by-bticino-10072012

Her zamankinden daha yalın ve daha akıllı Bticino’dan YENİ anahtar priz serisi Classia by BTicino

Classia by BTicino anahtar-priz serisi, modern ve köşeli hatlarıyla İtalyan tasarımını akıllı çözümleri ile birleştiriyor. Classia by BTicino, yalınlığın ve esnekliğin bir arada yer aldığı çözümleri, özgün renk seçenekleri ve ipeksi yüzeyi ile yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor.

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino’nun yeni anahtar priz serisi Classia by BTicino, hafif kavisli düğme yüzeyi ile kontrast oluşturan modern, sade ve keskin hatlı çerçeveleri ile tamamlanan tasarımı hayalinizdeki evi ya da çalışma alanınızı gerçeğe dönüştürüyor.

2 farklı anahtar tasarımı…

Classia by BTicino yaşam alanlarında tarzını göstermek isteyenlere benzersiz modern çözümler sunuyor. Parlak beyaz ve satine siyah mekanizma renkleri ile kombine edilebilecek 16 farklı renkte çerçeve seçenekleri ile mekanların karakteriyle mükemmel bir bütünlük sağlıyor. Sade çizgisi ve köşeli formuyla şıklığını tamamlayan Classia by BTicino, altın, krom ve nikel renkli kenarlılk alternatifleri ile daha zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor.

Classia by BTicino, fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle var olduğu mekanı daha da güzelleştiriyor. Yüksek performanslı ve kaliteli yapısı, tüm buat tipleri ile uyumlu kurulum sistemi ile kullanıcısına güven ve kolaylık sunuyor. Modern mimari ve çağdaş yaşamın en iyi yansıması Classia by BTicino, İtalyan ve Avrupa standardına uyun olarak sunduğu çerçeveler ile evlerde zarif kombinasyonlar oluşturuyor.


Hibya Haber Ajansı