Pandemi döneminde hijyentemalı ürünlere ilgi arttı

pandemi-doneminde-hijyentemali-urunlere-ilgi-artti-08062008

Pandemi döneminde hijyentemalı ürünlere ilgi arttı

Ürünlerini yeni nesil teknoloji makine parkurunda üreten, Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, dünyada ve Türkiye’de meydana gelen üzücü salgın nedeni ile etkilenen perakende ve mobilya sektörü ile ilgili değerlendirme yaptı. Batallı, yıkanabilir hijyen temalı ürünlerin satışında artış olduğunu söyledi.

 

Armis Yatak Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, yaptığı açıklamada: “Dünyada ve ülkemizde meydana gelen üzücü salgın perakende ve mobilya sektörü bu süreçte en çok etkilenen sektörler arasında yer alıyor. AVM ve mağazaların kapanması haliyle satışların azalmasına yol açtı. Ancak birçok sektörde olduğu gibi bu süreç online satışları hareketlendirdi. Covid-19 öncesi de online satış kanalı üzerinden hizmet veren bir firmayken biz de bu süreçte olumlu bir ivme yakaladık. Tüm dünyada ve ülkemizde yavaş yavaş kendini hissettiren normalleşme süreci ile birlikte açılan AVM mağazaları ile satışların artacağını ve sektörümüzü olumlu yönde etkileyeceğini öngörüyoruz” dedi.

 

Pandemi döneminde Armis Yatak ürün yelpazesinde yer alan hijyen temalı yıkanabilir pedli yatakların ve alezlerin daha çok ön plana çıktını ekleyen Tolga Batallı: “Bu dönemde hijyen temalı ürünlerimizde %20-25, genel satışımızda ise %10-12 civarında artış oldu” diye ekledi.

 

ARMİS YATAK HAKKINDA:

Armis Yatak, 15 milyon Euro’luk yatırım ile 2017 yılında Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde kurulan fabrikada son teknolojik makine parkurunda yatak, baza, yorgan, yastık ve uyku seti üretimi yapmaya başlamıştır. Eylül 2018 tarihi itibariyle İzmir Torbalı’da satın aldığı yeni tesislerine taşınarak üretim parkurunu 3 kat arttırmıştır. Armis, depolama tesislerini büyüterek müşteri taleplerine sürekli cevap vermeyi hedeflemektedir.

Trendleri ve çağdaş üretim tekniklerini yakından takip ederek bunu tasarımlarına yansıtan Armis Yatak, yeni, enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla ergonomik, konforlu ve sağlıklı uyku için dünya standardında ürünler üretmektedir.

Armis Yatak, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Artemis Halı, Prato Exclusive ve Armis Halı markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.

www.armisyatak.com


Hibya Haber Ajansı