Piple Pulse ile çalışanlarınız her zaman aynı çatı altında

piple-pulse-ile-calisanlariniz-her-zaman-ayni-cati-altinda-30042012

Piple Pulse ile çalışanlarınız her zaman aynı çatı altında

Perakende başla olmak üzere vardiya ile çalışan tüm işletmelerin işgücü optimizasyonunu ve yönetimini yapay zeka ile kolaylaştıran yeni nesil iş gücü yönetim aracı Piple, şirket içi haberleşme için geliştirdiği uygulaması Piple Pulse ile şirketlere covid-19 salgını sürecinde iş güçleriyle iletişim kurmanın, personellerinin duygu durumlarının analiz edilmesinin ve sağlıklarına dair olası belirtilerin takip edilmesinin kolay ve verimli yollarını sunuyor.

Piple Pulse, salgın döneminde işletmelere destek amacıyla 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

Büyük küçük fark etmeksizin tüm sektörlerden birçok işletme fiziksel yakınlığın sona erdiği covid-19 salgını sürecinde, çalışan ve iş gücü ile iletişimde olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor.

Yeni nesil iş gücü planlama ve yönetim platformu olan Piple, geliştirdiği ve salgın süresince ücretsiz olarak kullanıma sunduğu kurum içi haberleşme ürünü Piple Pulse ile şirketlere evden veya sahada çalışan iş güçleriyle, çalışanlara da farklı lokasyonlarda çalışan ekipleriyle anlık ve dinamik iletişim kurma imkanı sağlıyor.

Küçük ölçekli şirketlerden, büyük kurumlara kadar çok geniş bir yelpazedeki şirketler için geliştirilen Piple Pulse mobil uygulaması, şirket veya departman yöneticilerine, iş güçleriyle anlık ve kanal bazlı olarak haberleşmenin yanında, günlük duygu durumlarını analiz etme, sağlık durumları ile ilgili anlık bilgi alma ve raporlama çözümleri de sunuyor.

Anlık aksiyon alma imkanı

Çalışanlar, iOS ve Android platformlarında mevcut olan Piple Pulse mobil uygulaması ile günlük işe başlangıç, işi bitiriş ve mola bildirimlerini yapabiliyor, yine mobil uygulama üzerinden günlük stres, mutluluk, başarı hislerini puanlayabiliyor. Bunun yanı sıra herhangi bir sağlık sorunu hissederse bunu yine Piple Pulse mobil uygulaması üzerinden bildirebiliyor.

Genel müdürlükler ve şirket yönetimleri de Piple Pulse personel yönetim sistemi üzerinden anlık olarak bu verileri raporlayabiliyor ve ihtiyaç duydukları anlık aksiyonları anında alma fırsatı elde ediyorlar.

Piple Pulse uygulaması AppStore’dan ve Google Play’den ücretsiz indirilebilir; şirketler https://pulse.piple.co/ adresinden ücretsiz olarak kayıt oluşturabilirler.


Hibya Haber Ajansı