Hijyen için bir ilk daha

hijyen-icin-bir-ilk-daha-04082011

Hijyen için bir ilk daha

“SAFE SLEEP TUNNEL-SST TEKNOLOJİSİ”

Yavaş yavaş normalleşme adımlarının atıldığı bu dönemde Türkiye’de, şirketler 100’den fazla ülkeye yayılan korona virüs için önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda İşbir Yatak, gerek üretim gerekse de satış noktalarında aldığı pek çok hijyen tedbirleriyle öne çıkan markalar arasında. Firma, bu tedbirlere ek olarak geçtiğimiz günlerde, 10 milyon TL’lik yatırıma ulaşan Ar-Ge merkezlerinde yatak sektöründe bir ilk olan ‘Safe Sleep Tunnel-SST’ teknolojisini geliştirdiğini duyurdu. Pandemi sürecinde hijyeni odağına alarak çalışmalar yapan firma, Balıkesir’de bulunan İşbir Sentetik Ar-Ge merkezindeki Türk mühendisler tarafından geliştirilen bu tünel ile ürünlerini UVC ışınlarından geçirerek daha da hijyenik bir halde tüketicilerine sunmaya başladı.

 

ÜRETİMİN ODAĞINDA “HİJYEN” VAR

Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu dönemde İşbir Yatak, insanlığın Covid-19 salgınına karşı verdiği savaşa katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye’de korona virüs vakalarının görülmesinin hemen ardından aldığı birçok önlemi hayata geçiren marka, tüm aşamalarda en üst seviyeye çıkardığı hijyen tedbirlerini yeni projelerle sürdürüyor.

Tüm bu önlemleri hijyen unsuruyla destekleyerek tüketicilerin beklentilerine uygun çözümler sunan marka, geliştirdiği Safe Sleep Tunnel (SST Teknolojisi) ile daha hijyenik ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlıyor.

 

EL DEĞMEDEN PAKETLENİYOR

İşbir Sentetik’in Balıkesir’deki Ar-Ge merkezinde uzun çalışmalar sonunda geliştirilen Güvenli Uyku Tüneli, üretim sürecinin son aşamasında yer alıyor. UVC ışınları sayesinde daha hijyenik hale gelen yataklar, tamamen el değmeden paketleniyor.

 

YATIRIM PLANLARIMIZI ERTELEMEDİK

Dünyanın zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Pandemi döneminde birçok sektör gibi mobilya sektörü de krizden oldukça etkilendi. Ancak biz bu dönemde, 2020’nin ilk aylarında başlatmış olduğumuz yatırım planlarımızı ertelemedik. Aksine SST teknolojisi gibi ek yatırımlar ve projelerle tüketicilerimizin beklentilerine cevap verecek şekilde yatırımlarımızı genişlettik. Balıkesir’de 1.550 metrekarelik bir alana kurduğumuz Ar-Ge merkezimizde, Gazi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Bursa Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi ile beraber hala çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda üretmiş olduğumuz teknolojilerin de, tüketici nezdinde de karşılık bulmasını umut ediyoruz” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı