Evde kaldığınız her anı daha özel kılmak için Goldmaster yanınızda

evde-kaldiginiz-her-ani-daha-ozel-kilmak-icin-goldmaster-yaninizda-17042009

Evde kaldığınız her anı daha özel kılmak için Goldmaster yanınızda

Evde filtre kahve keyfini bir üst noktaya taşıyan Goldmaster, taze filtre kahvenizi dakikalar içinde hazırlar.

Evde vakit geçirdiğimiz şu günlerde kendinizle kalmak veya ailenizle geçireceğiniz anları özel kılmak için çok önemli bir ipucumuz var; Filtre kahve makinesi... Her ne sebeple olursa olsun, evde vakit geçiriyorsak bu anları daha değerli zamanlara dönüştürebilir, güzel sohbetlere ve neşeli kahkahalara kahve kokusunun karışmasını sağlayabilirsiniz.

Geleceği şekillendiren teknolojileri, yeni nesil mutfak araç gereçlerine entegre eden Goldmaster, geniş ürün yelpazesiyle modern zamanların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kahve tutkunlarına özel olarak hazırlanan seri ile keyifli bir kahve deneyimi sunan Goldmaster, son teknolojik özellikleriyle pratik bir şekilde kahve hazırlamanızı sağlıyor.

Zinde Kahve Makinesi ile daha güzel sabahlar…

Modern zamanların bireyleri için kahve, olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Stres, yorgunluk, iş ve ev hayatının keşmekeşi derken güne taze bir başlangıç için devreye filtre kahveler giriyor. Bu hassasiyetle hazırlanan Zinde Filtre Kahve Makinesi, yepyeni bir güne başlarken veya günün son saatlerinde bile enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda pratik bir şekilde filtre kahve yapmanızı sağlıyor.

İşlerin evlere taşındığı şu günlerde her zaman yanınızda yer alan ve 450 watt’lık yüksek performansıyla yorulduğunuz her anda kullanım kolaylığı sunan Zinde Kahve Makinesi, özel tasarımı ve pratik kullanımıyla mutfakların yeni gözdesi olmayı amaçlıyor. Cihaz üzerindeki açma/kapama düğmesi tek hareketle makinenizi harekete geçiriyor, yıkanabilir özelliğiyle değiştirmeye gerek olmayan özel filtresi ile kolay bir kullanım sunuyor. Zinde Filtre Kahve Makinesi, hazneden suyu otomatik olarak çekerek kahveyi dakikalar içinde hazırlıyor.

Klass Kahve Makinesi özel bir deneyimi keşfedin

Şık dizaynı ve üstün teknolojik özellikleriyle sadece mutfakların değil hayatınızın odak noktasına yerleşecek olan Klass Kahve Makinesi, hızlı ve taze kahve deneyiminin ipuçlarını sunuyor. Öğütücülü olma özelliğiyle piyasadaki birçok filtre makinesini geride bırakan Klass, değiştirmeye gerek duymayan çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir haznesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

24 saat programlanma özelliğiyle taze kahve çekirdeklerinden çekilmiş mis kokulu ve lezzetli filtre kahveler hazırlıyor ve son fincana kadar kahveleri sıcak tutuyor. Özel yerleşik öğütücüsü ve zaman programlama fonksiyonu sayesinde sabah uyanır uyanmaz siz uyurken taze çekilmiş mis gibi kahvenizi hazırlıyor. 30 Dakika Sıcak tutma özelliği ve şık cam karafı sayesinde son yuduma kadar aroması korunmuş, ve sıcak bir kahve deneyimi sunar. Çekirdek ve toz kahve yapabilme özelliğiyle damak zevkine göre iki farklı lezzet yaratır.

Tutku Kahve Makinesi ile çekirdekten mutfağınıza…

Gelişmiş özellikleri ve geniş ürün bir yelpazesi ile fark yaratan Goldmaster, Tutku Kahve Makinesi ile aktif yaşayan hareketli yaşam tarzını sevenlere mükemmel bir seçenek sunuyor. Modern tasarımı ve her yere taşınabilir bardağı sayesinde kahve tiryakilerinin vazgeçilmezi arasında yer alıyor.


Tadı damağınızda kalacak bir keyif yaşamanız için filtre kahvenizi taze olarak anında hazırlayan Tutku Kahve Makinesi, geniş hazne ve  bardak kapasitesi ile genç ve dinamik hisseden herkes için ideal bir seçenek sunuyor. Cihaz üzerindeki açma/kapama tuşu, pratik bir şekilde tek hareket ile kahvenizi hazırlamayı sağlıyor. Yıkanabilir ve temizlenebilir filtreleriyle Tutku, kahve keyfi hiç bitmesin diye her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz seyahat bardağı ile kahvenizi 45 dk sıcak tutuyor.


Hibya Haber Ajansı