Akmerkez yenilikçi mobil uygulamasını kullanıcılarıyla buluşturdu

Akmerkez, misafirlerinin hayatını kolaylaştırma odaklı dijital çözümlerine bir yenisini daha ekliyor. Kolay kullanımlı ve kapsamlı ara yüzüyle dikkat çeken Akmerkez Mobil Uygulaması; vale hizmetinden otopark ödemesine, etkinlik hatırlatma

Akmerkez yenilikçi mobil uygulamasını kullanıcılarıyla buluşturdu

Akmerkez, nitelikli ziyaretçi deneyimi ve teknolojiyi bir arada sunduğu yeni mobil uygulamasını misafirleriyle buluşturuyor. Otopark ödemesinden, mağaza bulmaya, AVM içinde vizyona giren filmlerden vale hizmetine kadar birçok özellikle ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini dijitalleştiren Akmerkez, hayatı kolaylaştıran kapsamlı mobil uygulamasıyla App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

Akmerkez cebinde

Yenilikçi mobil uygulamasını ilk defa hayata geçiren Akmerkez, yıl boyunca mobil uygulama kullanıcılarına özel yapacağı kampanyalar, kişiye özel indirimler ve fırsatlar ile farklı bir mobil uygulama deneyimi sunuyor. Ayrıca uygulamayı ilk kez indiren Akmerkez misafirleri, tek sefer olmak üzere otopark ücreti de ödemiyor. Kullanıcılar Akmerkez’in birbirinden keyifli etkinliklerini herkesten önce öğrenip, kolaylıkla takvimlerinden takip edebiliyor. Bunun yanı sıra Akmerkez’in 2017 yılında hayata geçirdiği ve toprakla iç içe olarak şehrin ortasında bir nefes arası sunan, Terasta Tarım gönüllülük programına başvurular da yine mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.

Keyifli bir alışveriş deneyimine kolay erişim

Ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini her adımda iyileştiren ve AVM içinde geçirdikleri süreyi A’dan Z’ye kolaylaştıran Akmerkez, tekerlekli sandalye, bebek arabası ve evcil hayvan puseti kullanımı gibi hizmetleri de Akmerkez Mobil Uygulaması ile sadece bir tık uzağınıza getiriyor. Bunun yanında concierge hizmetlerine de Easy Point ile uygulama üzerinden erişilebiliyor.

Otopark uygulaması ile park ve ödeme kolaylığı

Uygulamanın otopark özelliği ile; misafirler araçlarını park ettikleri yeri fotoğraflayıp, yerini kolaylıkla bulabiliyor. Ayrıca uygulama üzerinden BKM Express’e kayıtlı kartlarıyla otopark ücretlerini zaman kaybetmeden ve sıra beklemeden temassız ödeyebiliyorlar.

En kapsamlı mağaza arama modülü

Akmerkez’deki tüm mağazaların kat planı üzerinde kategorize edilerek gösterilmesiyle mobil uygulama kullanıcıları gitmek istedikleri mağazanın yol tarifini hızlıca oluşturabiliyor.

Hibya Haber Ajansı