Vali Ayhan, Şanlıurfaspor'u ziyaret etti

ŞANLIURFA – 13.01.2023 – HİBYA - TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Şanlıurfaspor'u ziyaret eden Vali Salih Ayhan, takıma başarılar diledi.

Vali Ayhan, Şanlıurfaspor'u ziyaret etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup ikinci yarı ilk karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor, Vali Salih Ayhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban'ı ağırladı. Bugünkü ziyaretinde takımın ter antrenmanına katılan Vali Ayhan ile Başsavcı Çoban'ı kulüp girişinde Başkan Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri Cihan Canbeyli, Ahmet Kenan Kayral, Mehmet Ali Kurt, Reşit Karakaş, Levent Kama, Abuzer Avcı, Mehmet Doğan ve Selahattin Güneş karşıladı.

Ardından antrenman sahasına geçen Vali Ayhan, burada tüm futbolcularla bir araya geldi. Takımın ilk yarı çok güzel bir mücadele örneği sergilediğini ve ikinci yarı da aynı performansı beklediklerini belirten Vali Ayhan, her türlü konuda takımın en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Vali Ayhan, futbolculara tatlı ikramında da bulundu. 

Vali Ayhan ve Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban'ın ziyaretleri ile moral depolayan takım, yarın hava yolu ile Ankara'ya ardından kara yolu ile Çorum'a geçerek maç için son hazırlıklarını tamamlayacak.

Hibya Haber Ajansı