Red Bull yola Wavemaker ile devam ediyor

red-bull-yola-wavemaker-ile-devam-ediyor-08072012

Red Bull yola Wavemaker ile devam ediyor

WPP grubuna bağlı şirketlerden biri olan Wavemaker Türkiye, bünyesinde yer alan çok önemli bir müşteriyle yola devam edecek. Yapılan konkur sonrasında, Red Bull 10 yıldır hizmet aldığı Wavemaker ile çalışmaya devam etme kararı aldı.

Red Bull 2010’dan beri Wavemaker ile çalışıyordu. Red Bull geçtiğimiz hafta içinde Ocak ayından bu yana sürdürdüğü medya konkurunu sonuçlandırdı, yola Wavemaker ile devam etme kararı aldı.İşbirliği çerçevesinde, Wavemaker Red Bull’a tüm mecraları kapsayacak şekilde medya yatırım yönetim hizmetini sunmaya devam edecek

.Konuyla ilgili açıklama yapan Wavemaker Türkiye CEO'su Serdar Aytok,şöyle konuştu : “Wavemaker’in Türkiye’deki yolcuğunda Red Bull en önemli kilometre taşlarından biridir. On senedir her aşamasında hizmet vermekten büyük keyif duyduğumuz Red Bull’un bizlerle gelecek dönemde çalışmaya karar vermesi bizim için büyük bir onurdur, gelecek hedeflerimiz ve yol haritamız için çok önemli bir motivasyon olacaktır.”

WPP’nin global medya yatırım yönetimi grubu GroupM çatısı altında faaliyet gösteren Wavemaker Mart ayı içinde geliştirilmiş marka konumlandırması, ürünleri ve hizmet yaklaşımıyla birlikte yeni görsel kimliğini tanıtmıştı. Ajansın “Yeni Wavemaker” olarak adlandırdığı bu yeni konumlandırma, “Pozitif Provokasyon” yaklaşımını hayata geçirmek için tasarlanan yeni küresel işletim sistemini ve yeni modüler planlama sürecini içeriyor. Bu yeni konumlandırmada tüm Wavemaker markaları ile birlikte Red Bull da tüm bu hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı