Arden’den yeni kitap: Cesur Ol Kendin Ol

ardenden-yeni-kitap-cesur-ol-kendin-ol-29062002

Arden’den yeni kitap: Cesur Ol Kendin Ol

Arden Yayıncılık’tan yeni çıkan kitap, çok az metinle, basit, kısa cümlelerle, hayata, varoluşa dair önemli ipuçları ortaya koyuyor, okurlarını farklılıklarla barışık olmaya, büyük hayaller kurmaya, cesarete davet ediyor.

Her çocuk karanlıkta parlayan bir yıldız… Işığını, enerjisini çevreye yansıtmasına, daha da önemlisi kendi içini aydınlatmasına olanak sağlamak, bunun için onu yüreklendirmek gerekiyor.

Bu kitap çocuklara ve yetişkinlere, “Hayal kurmaktan, doğrusu neyse dile getirmekten ve kendiniz gibi olmaktan sakın vazgeçmeyin” diyor.

“Cesur Ol Kendin Ol” çok az metinle, kısacık basit cümlelerle, hayata, varoluşa dair önemli ipuçları ortaya koyuyor. Özgür düşünmek, özsaygı, yardımseverlik, iyimserlik, çevre dostu olmak gibi… Bütün bu kavramların merkezinde ise kendine güvenmek, cesur olmak var.

Okurlarını farklılıklarla barışık olmaya, büyük hayaller kurmaya, korkmayıp cüret etmeye davet eden bu minik kitap istendiğinde adeta bir sessiz kitap gibi de okunabiliyor. Sayfalarda gezinirken hayal gücünü kışkırtan canlı betimlemeler üzerinden farklı kavramları özgürce tartışabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı