Simge Sağın d&r’la evde müzik programına konuk oldu

simge-sagin-drla-evde-muzik-programina-konuk-oldu-25062001

Simge Sağın d&r’la evde müzik programına konuk oldu

D&R takipçilerine müzik ziyafeti yaşatan D&R’la Evde Müzik’e bu hafta pop müziğin sevilen sesi Simge Sağın konuk oldu. @dr_dunyasi Instagram hesabından ve DR_Dünyası Youtube sayfasından yayınlanan konserde D&R takipçilerinin istediği şarkıları söyleyen Sağın, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Türkiye’nin ünlü müzisyenleri, D&R canlı yayınlarıyla hayranlarının evlerine geliyor. Daha önce Nükhet Duru, Derya Uluğ, Burak Kut ve Suzan Kardeş’i ağırlayan D&R’la Evde Müzik’in bu haftaki konuğu Simge Sağın oldu.

Simge Sağın programda, Ben Bazen Gitmek İstiyorum Uzaklara, Ne Zamandır, Yalnız Başıma, Aşkın Olayım, Prens & Prenses, Üzülmedin mi, Yankı, Her Şey Fani ve Ram Ta Tam şarkılarını sevenleri için söyledi.

En beğenilen şarkılarını art arda seslendiren başarılı isim, “İstek şarkılar da geliyor. D&R dinleyicileri bizleri dinliyor, şu an hepsini selamlıyorum. D&R benim kitap almaktan en çok hoşlandığım kitapçı. Sadece kitapçı değil ama ben kitapları çok seviyorum. Evlerinde bizi dinleyen tüm D&R ailesine selam ve sevgilerimi gönderiyorum. D&R’a bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Bu konser bize çok iyi geldi umarım sizlere de iyi gelmiştir.” dedi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, her Çarşamba @dr_dunyasi Instagram hesabından ve DR_Dünyası Youtube sayfasından yayınlanan konser serisi D&R’la Evde Müzik ile ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.

Hibya Haber Ajansı