Terra Pizza ve Nestlé Professional’dan lezzet dolu iş birliği!

terra-pizza-ve-nestl-professionaldan-lezzet-dolu-is-birligi-23072011

Terra Pizza ve Nestlé Professional’dan lezzet dolu iş birliği!

Terra Pizza “Gel Beraber Olsun” sloganıyla birlikte Nestlé’nin ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren uzman iş birimi Nestlé Professional ile güçlerini birleştirdi ve ortaya yepyeni, enfes lezzet Çokoterra çıktı.

İki markanın iş birliğiyle geliştirilen yeni Çokoterra pizza, Terra Pizza şubelerinde pizza severlerle buluştu! Lansmana özel 7,99 TL’den başlayan fiyatıyla Çokoterra, tatlı tutkunlarına lezzet şöleni sunuyor.

Keyifli anların lezzet ortağı Terra Pizza, Türkiye’de 24 yıldır ev dışı tüketim sektörüne yiyecek içecek çözümleri sunan Nestlé Professional iş birliğiyle ortaya çıkan Çokoterra ile beraber menüsüne benzersiz bir lezzet daha ekledi. Terra Pizza’nın enfes hamuruyla Nestlé’nin tadına doyulmaz kakaolu fındık kremasını bir araya getiren yeni Çokoterra, üstündeki kakaolu fındık kreması ve kıtır çikolata parçaları, ortasındaki dilimlerinizi bandırarak doya doya yiyebileceğiniz akışkan bitter kakao kreması ile eşsiz bir lezzet sunuyor.

Terra Pizza restoranlarında tatlı tutkunlarının beğenisine sunulan Çokoterra, lansmana özel 7,99 TL fiyatıyla pizza severleri bekliyor.

Terra Pizza Hakkında

1995 yılında İzmir'de Pizza Pizza adıyla kurulan Terra Pizza, Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 40 ilde bulunan 120’yi aşkın şubesinde konuklarını ağırlıyor. İzmir Torbalı'da 8.000 m²’lik alan üzerine kurulu modern tesislerinde, üretim ve tedarik operasyonlarını gerçekleştiren şirket, çalışmalarını bayilik sistemi ile yürütüyor. Ağustos 2018’de hisselerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından  Mediterra Capital tarafından satın alınan Terra Pizza, Mediterra Capital’in sağlayacağı finansal ve stratejik destek ile Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olmayı hedefliyor. Detaylı bilgi için Terra Pizza’yı ziyaret edebilirsiniz.  

Nestlé Professional hakkında

Nestlé Professional, 150 yılı aşkın süredir dünyada, 114 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren, lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin, ev dışı tüketim sektöründeki uzman olarak çalışmakta olan iş birimidir. Ev dışı tüketim sektörü, restoran, otel, kafe, kantin, ofis ve sinema gibi tüketicilerin yerinde ürün tükettiği, Türkiye’nin ve dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından bir tanesidir. Nestlé Professional bu pazarda, var olduğu ürün kategorileri için, müşterilerine yaratıcı, karlı ve ‘daha iyi çözümler’ sunarak, toplam çözüm ortağı olmak ve pazarı büyütmek tutkusuyla 20 seneyi aşkın süredir hizmet vermektedir. Nestlé Professional, NESCAFÉ marka çatısı altında kahve içecek çözümleri ve MAGGI, NESTLÉ PROFESSIONAL, NESTLÉ, CHOKELLA marka çatıları altında yiyecek çözümleriyle pazarda yer almaktadır. Nestlé Professional, tüm bu kategorilerle toplam ev dışı tüketim sektöründe lider konumdaki firmalardan bir tanesidir.

Hibya Haber Ajansı