Kale Alarm’dan koronavirüs’e karşı ‘Termal Kamera’

kale-alarmdan-koronaviruse-karsi-termal-kamera-20042010

Kale Alarm’dan koronavirüs’e karşı ‘Termal Kamera’

Elektronik güvenlik alanında hizmet veren Kale Alarm, Koronavirüs salgınının kontrolüne destek vermek amacıyla yeni termal kameralarını satışa sundu. Konu ile ilgili bilgi veren Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Melih İke; “Şu anda termal kamera taleplerinde yüzde 300’lük bir artış var. Koronavirüs bize gösterdi ki; dünyada artık bu tarz salgın riskleri gündemde olmaya devam edecek ve termal kameralar da hayatımızın her alanında yer alacak” dedi.

Kullanıcılarına tam kapsam güvenlik sunan Kale Alarm, piyasaya sunduğu yeni termal kameralar ile Koronavirüs’e karşı önlem almaya destek oluyor. Kale Termal Kameralar daha çok endüstriyel tesisler, fabrikalar, bankalar, havalimanları, otobüs terminalleri, oteller, alışveriş merkezleri, gıda satışı yapan büyük marketler, çeşitli kamu kurumları ve kurumsal firmaların genel müdürlük binaları tarafından tercih ediliyor.

“Termal kamera taleplerinde yüzde 300’lük artış var”

Artan termal kamera talebi ve termal kameraların kullanım alanları ile ilgili bilgi veren Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Melih İke konu ile ilgili şöyle konuştu: “Termal kameralar genellikle Ancak önceki yıllarda yaşanan ve dünya çapında etkisi olan domuz gribi ve sars gibi salgın hastalıklarından sonra havalimanları ve sınır kapıları gibi önemli geçiş noktalarında da tercih edilir oldu. Fakat bu salgın hastalıkların hiçbiri Koronavirüs kadar etkili olmadı. Bu nedenle şu anda termal kamera taleplerinde yüzde 300’lük bir artış var. Koronavirüs bize gösterdi ki; dünyada artık bu tarz salgın riskleri gündemde olmaya devam edecek ve termal kameralar da hayatımızın her alanında yer alacak. Dolayısıyla bugün olan talep sadece bugünü değil aynı zamanda geleceği de düşünerek yapılan bir yatırım” dedi.

Isıyı esas alan bir görüntüleme sistemi sunan ‘Kale Termal Kameralar’, çıplak gözle görülmeyen ışık dalga boylarını algılayarak; Koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadelede ciddi sonuçlar doğurabilecek problemleri kolayca görebilmeyi sağlıyor. Daha çok endüstriyel tesisler, fabrikalar, bankalar, havalimanları, otobüs terminalleri, oteller, alışveriş merkezleri, gıda satışı yapan büyük marketler, çeşitli kamu kurumları ve kurumsal firmaların genel müdürlük binalarından yoğun talep gören Kale Termal Kameralar; insanların vücut sıcaklıklarını ölçerek, Koronavirüs salgınının kontrolüne ve önlenmesine yardımcı oluyor.

Uzman Kale Alarm ekipleri tarafından yapılan keşif sonrası mekanın ihtiyacına göre kullanılacak termal kamera çeşidi belirleniyor. Termal kamera çeşitlerini incelemek için https://www.kalealarm.com.tr/termal-kamera-cozumleri adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Artan güvenlik ihtiyacına karşı tam kapsam güvenlik

Türkiye’de güvenliğin ‘Kale’si olan marka, kullanıcılarına yalnızca termal kamera sitemlerini değil; tam kapsam güvenlik için ihtiyaç duyulan tüm entegre güvenlik sistemlerini bir arada sunuyor. Böylece hırsızlık, yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil durumlara karşı 7/24 güvenlik sağlıyor.

 


Hibya Haber Ajansı