7 belediye takımına karşı mücadele ediyor

7-belediye-takimina-karsi-mucadele-ediyor-18032001

7 belediye takımına karşı mücadele ediyor

 

8 takımın eşleştiği yarı final müsabakalarında TFL Altekma Spor Kulübü yedi belediye takım arasında ki tek özel kulüp olarak yerini aldı.

İlk karşılaşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştiren kulüp ilk maçı 3-1 kazandı.  İki takım arasında oldukça çekişmeli geçen setler; 25-23, 21-25, 23-25, 19-25 şeklinde tamamlandı. 1. Lig Erkekler Yarı Final müsabakaları Korona Virüs önlemleri nedeniyle seyircisiz TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanıyor ve TVF Başkent Voleybol Salonu’nun resmi YouTube kanalından canlı yayınlanıyor.

TFL Altekma Spor; 450 kişilik çalışanı olan Altekma Group’a bağlı özel bir spor kulübüdür. Son 6 sezonda 5 defa play-off finallerine katılma hakkı elde eden Altekma’nın bu yılki hedefi Efeler Ligine yükselmek. Yatay ve düşey trafik işaretleri sektöründe faaliyet gösteren Altekma Group, gençleri spora teşvik ederek kurumsal sosyal sorumluluğunu yerine getiriyor. Alt yapısında 200 den fazla lisanslı sporcu ile sağlam temeller atan TFL Altekma önümüzdeki maçlarda Haliliye Belediye, Cizre Belediye takımlarını geçerek Efeler Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı