Emirates 29 şehirde uçuşlarına başlıyor

emirates-29-sehirde-ucuslarina-basliyor-05062005

Emirates 29 şehirde uçuşlarına başlıyor

15 Haziran'dan itibaren Dubai ve 16 şehir arasında yolcular için uçuşlarını artıyor: Bahreyn,Manchester, Zürih, Viyana, Amsterdam, Kopenhag, Dublin, New York JFK, Seul, Kuala Lumpur, Singapur, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth ve Brisbane, Asya Pasifik, Avrupa ve Amerika Kıtası arasında seyahat eden yolcular Dubai üzerinden güvenli ve elverişli bir şekilde bağlantı uçuşu gerçekleştirebilecekler. Birçok ülke için seyahat kısıtlamaları devam ediyor.

BAE Federal Hükümeti'nin transit yolcu hizmetleri için kısıtlamaların kaldırıldığına dair açıklaması sonrası, Emirates 15 Haziran'dan itibaren Boeing 777-300ER uçağıyla 16 şehre daha yolcuları için hizmetleri sunmaya başlıyor. Çoğu ülkede seyahat kısıtlamaları devam ettiği için yolculara seyahatlerinden önce giriş ve çıkış şartlarını kontrol etmesi hatırlatılmaktadır.

Emirates ayrıca 8 Haziran'dan itibaren Pakistan çıkışlı ve Emirates'in hizmet verdiği başka bir ülkeye bağlantı uçuşuyla seyahat etmek isteyen yolcular için Karaçi, Lahor ve İslamabad'dan uçuşlar gerçekleştirecek.

Bu son duyuruyla birlikte, Emirates Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Şikago, Toronto, Sidney, Melbourne ve Manila'ya halihazırda yapılmakta olan uçuşlar dahil, Dubai'den 29 ülkeye tarifeli kargo operasyonlarının ardından yolcular için uçuşları gerçekleştirmeye başlayacak (11 Haziran'dan itibaren).

Yolcular, seyahat edecekleri ülkelerdeki seyahat ve göçmenlik giriş şartlarını karşıladıkları müddetçe, Dubai'den kolayca aktarma yaparak Asya Pasifik ve Avrupa veya Amerika Kıtası'ndaki ülkeler arasında seyahat etmek için rezervasyon yaptırabilirler.

BAE'deki otoritelerle yakın bir şekilde çalışan Emirates, uçuşlara devam etme ve Dubai'den dünyaya yeniden bağlanma noktasında ölçülü ve aşamalı bir yaklaşım benimsemeye devam ediyor.

Önce sağlık ve güvenlik: Emirates, yolculuğunun her adımında, tüm yolculara maske, eldiven, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendilden oluşan ücretsiz hijyen kitleri dağıtılması dahil, kapsamlı bir dizi tedbir uygulayarak yolcularının ve çalışanlarının hem yerde hem de havada güvende olmasını sağlıyor.

Seyahat kısıtlamaları: Yolculara seyahat kısıtlamalarının devam ettiğini hatırlatırız. Yolcular ancak seyahat edecekleri ülkelerdeki uygunluk ve giriş kriteri şartlarına uydukları takdirde uçuşlara kabul edilecektir. BAE'ye dönüş yapan vatandaşlar en güncel şartları aşağıdaki adresten kontrol edebilirler: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-you-home/

Yolcular, Emirates'in uçuşları ve mevcut hizmetleri hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirler: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/essential-travel/

Hibya Haber Ajansı