Milletvekili Yavuz, Ada Hayat Uygulama Alanı’nı inceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ada Hayat’ın Uygulama Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Yavuz, Ada Hayat Uygulama Alanı’nı inceledi

SAKARYA - 29.11.2022 - HİBYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ada Hayat’ın Uygulama Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’dan gelinen süreçle ilgili ayrıntılı bilgi alan Yavuz, “Ülkemizin her köşesine eser siyasetinin mührünü vuruyoruz. Adapazarı Belediyemiz şehrin tam kalbinde örnek bir yaşam alanı hayata geçiriyor.  Bu proje hakikaten çok önemli. Ada Hayat, 18.700 metrekarelik bir alanda şehrin yeni buluşma noktası olacak. Mutlu Işıksu Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’un desteğinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Işıksu ise “Kıymetli Başkanımızın tüm projelerimizde olduğu gibi özellikle Ada Hayat’ın fikir sürecinden geldiğimiz noktaya kadar desteklerini daima yanımızda hissettik. Ada Hayat Projemiz ile AK Parti'mizin şehrimizdeki en nadide eserlerinden birine daha hep birlikte imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı