Plazaları Pazar İçin Terk Ettiler

-30062004

Plazaları Pazar İçin Terk Ettiler

 

Hobi Bahçesinden Organik Pazar Kurdular.

Koronavirüs ile yaşamaya alıştığımız, yeni normal hayat provalarının yapıldığı şu günlerde Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Kentlerin kalabalığında kaybolan, plaza yaşamında bunalan, yüksek topukların ve kravatın esaretinden kurtulmak isteyen birçoğumuzun kurduğu doğaya dönüş, organik ve sağlıklı yaşam hayalini eVeBahçe ile gerçeğe dönüştürdüler.

Dizi ve sinema setlerinin ışıltılı dünyasında başarılı bir kariyeri olan Elif Yıldırım ile hayatını organik tarıma adamış eşi Matematik Mühendisi Ercüment Yıldırım, hobi bahçeleri ile başlayan serüvenlerine eVeBahçe ile devam ettiriyor. Yıldırım çifti yıllar içinde edindikleri birikimle hayata geçirdikleri Büyükyalı Organik Semt Pazarı ile doğal ürün arayışında olan İstanbullulara yeni bir kapı açıyorlar.

Türkiye de bir ilk! 10 yıldır tarımla ilgili her detayı öğrenmeye çalışan karı koca şimdi de öğrendiklerini uygulamaya geçiriyorlar. Pazar gelen ve öğrenmek isteyen herkese özenle bildiklerini öğretiyorlar. Organik bir pazardaki gibi uygun, %100 sertifikalı ve zehirsiz yüzlerce çeşit ürün. Pazar anlayışını yeniden yapılandıran, çağdaş ve günümüz ihtiyaçlarına uygun bu pazarı mutlaka deneyimlemelisiniz.Yıldırım çifti yaptıkları işe o kadar inanıyorlar ki Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği danışmanlığında yürütüyorlar.

Yıldırım çifti, yorucu ama bir o kadar da eğlenceli serüvenlerinin hayatlarının amacı olduğunu söylüyor. Her cumartesi günü, 10:00-18:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayan ekolojik pazarda taze, doğal sebze ve meyvelerden, süt ve et ürünlerine, tarladan sofraya bakliyatlardan un, baharat ve salça çeşitlerine, sızma zeytinyağından fırından taze çıkmış ekmek alternatiflerine kadar birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünler bulabilirsiniz.

Kaynak Dergici Halkla İlişkiler
Hibya Haber Ajansı