Koçtaş sosyal hayatı destek kredisi’ne dâhil oldu

koctas-sosyal-hayati-destek-kredisine-dhil-oldu-21072003

Koçtaş sosyal hayatı destek kredisi’ne dâhil oldu

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, kamu bankalarının hazırladığı Sosyal Hayatı Destek Kredisi uygulamasına katıldı. Vakıfbank ile iş birliği yapan Koçtaş, bu kapsamda müşterilerine 6 ay ödemesiz, 60 aya varan vadelerle ve % 0.82 faiz oranıyla kredi kullanabilme imkânı sunuyor. Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu “Evde geçirilen zamanın artmasına paralel olarak tadilat ve ev yenileme ihtiyacının da artması, bahçe sezonunun açılması, düğünlerin başlaması gibi sebeplerle çeşitli ürün gruplarına yoğun ilgi söz konusu. Sosyal Hayatı Destek Kredisi ile evlenenlerin ve evini yenileyenlerin bu ihtiyaçlarını en uygun şartlarda karşılıyoruz. Türkiye çapında 105 mağazamızda, müşterilerimizi bu fırsattan yararlanmaya çağırıyoruz” dedi.

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, koronavirüs salgınının ekonomi üzerindeki etkileri ile mücadele kapsamında, Vakıfbank iş birliği ile Sosyal Hayatı Destek Kredisi uygulamasına katıldı. Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği düşük faizli Sosyal Hayatı Destek Kredisi, yerli üretim yapan mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, elektronik, beyaz eşya, boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarının ürünlerini kapsıyor. Hem yerli üretim yapan tedarikçilerine destek olmak hem de müşterilerin alım gücüne katkı sağlamak amacıyla uygulamaya katılan Koçtaş, yapılan alışverişlerde 3 binden 30 bin TL’ye kadar, azami 6 ay ödemesiz dönemli, azami 60 ay vade ve aylık %0,82 vaiz oranı ile kredi imkânı sunuyor.

 

“Evlenenlerin ve evini yenileyenlerin ihtiyaçlarını en uygun şartlarda karşılıyoruz”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, pandemi sürecinin başından bu yana koronavirüs ile mücadele kapsamında birçok proje hayata geçirdiklerini vurguladı. Kılıçoğlu: “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını sebebiyle bugüne kadar 65 yaş ve üstü kişilerle sağlık çalışanlarına ve sağlık kuruluşlarına yönelik çalışmalarımız oldu. Şimdi de normalleşme süreciyle birlikte, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak amacıyla biz de üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Vakıfbank ile yaptığımız iş birliği kapsamında müşterilerimizin alım gücüne katkıda bulunmak için çok uygun şartlarla kredi kullanabilme imkânı sunuyoruz” dedi.

 

Kılıçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Evde geçirilen zamanın artmasına paralel olarak tadilat ve ev yenileme ihtiyacının da artması, yazın gelmesiyle birlikte bahçe sezonunun açılması, düğünlerin başlaması gibi sebeplerle çeşitli ürün gruplarına yoğun ilgi söz konusu. Yaşam alanlarını güzelleştirmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenler mobilya ve dekorasyon ürünlerine yönelirken, proje bazlı banyo, seramik gibi kategorilerimiz bu süreçte oldukça öne çıktı. Evde tamirat işlerinin artması sonucu el aletleri kategorisine de büyük ilgi oluştu. Düğünlerin başlamasıyla birlikte beyaz eşya ürünleri de tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği ürün gruplarından biri. Sosyal Hayatı Destek Kredisi ile evlenenlerin ve evini yenileyenlerin bu ihtiyaçlarını en uygun şartlarda karşılıyoruz. Türkiye çapında 105 mağazamızda, müşterilerimizi bu fırsattan yararlanmaya çağırıyoruz.”


Hibya Haber Ajansı