Motul ürünleri ile motosikletinizi sürüşe hazırlayın

motul-urunleri-ile-motosikletinizi-suruse-hazirlayin-25072008

Motul ürünleri ile motosikletinizi sürüşe hazırlayın

Tüm dünya gündemini meşgul eden Covid-19 virüsünün etkileri azalmaya başlayıp ulaşım ihtiyaçları artarken, güvenli seyahat araçları önemli bir konu haline geldi. İki teker tutkunları bu günlerde motosikletlerini garajlarından çıkarmaya ve sürüşe başladı. Peki motosiklet bakımları tam ve eksiksiz olarak yapıldı mı?

Motosikletin ömrü ve sürücünün güvenliği için motosikletlerin bakımlarının zamanında ve doğru yapılması oldukça önemli. Özellikle şehir içi trafiğinde ve uzun yolculuklarda çokça yıpranan motosikletlerin düzenli ve doğru bakıma ihtiyaçları var. Motul yağları ve bakım ürünleri ile motosikletleri güvenle sürmek mümkün. Peki yapmamız gerekenler neler?

Doğru yağ seçimi cebinizi korur

Öncelikle motosikletinizi periyodik bakım için güvendiğiniz servislere ve Motul ürünleri kullanan garajlara götürün. Bununla birlikte Motul internet sitesindeki Yağ Seçici uygulamasından kontrol ederek motosikletiniz için doğru yağın kullanıldığına emin olun. Yanlış viskoziteli ürünlerin kullanılmasının motorda kalıcı ve cep yakan zararlara sebep olabileceğini unutmayın. Bu sebeple ustanızla bu konuyu mutlaka görüşün ve üreticilerin tavsiyelerini dikkate alın.

Mc Care bakım ürünleri ile motosikletinizin ömrünü uzatın

Motul Mc Care serisi 5 ayrı sınıfta sunduğu bakım ürünleri ile motorunuzun ve ekipmanlarınızın ilk günkü gibi olmasını sağlayarak, performansa katkı sağlar. Motosikletinizi yolculuğa hazırlarken Mc Care serisindeki mekanik parça bakımı, zincir bakımı, hava filtresi bakımı, sürücü ekipman bakımı ve dış bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Motul, her sürüş şartına ve tipine uygun geniş ürün seçenekleri ile yolculuklarınızın güvenli ve keyifli geçmesini sağlar.

Bakımı tamamlanan motosikletiniz ile güvenli yolculuğun tadını çıkarın

Yaz aylarının gelmesi ile tatil seçeneklerini konuşmaya başladık. Motosiklet rotaları en popüler tatil alternatifleri arasında. Siz de bu yaz motosikletiniz ile keyifli ve güvenli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız periyodik bakım ve ekipman bakımlarınızı Motul ürünleri ile yapabilir tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı